Τότεναμ: «Εξετάζει» δεξί μπακ της Σπόρτινγκ
i

Πέδρο Πόρο / screenshot via Twitter

Τότεναμ: «Εξετάζει» δεξί μπακ της Σπόρτινγκ

Sportal newsroom 18:25 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 06.01.2023

Τον Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ έχει «βάλει στο μάτι» η Τότεναμ, με τον Ισπανό μπακ να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αντόνιο Κόντε για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας των Spurs.

Ενδιαφέρον για δεξί μπακ της Σπόρτινγκ έχει δείξει η Τότεναμ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο τα «σπιρούνια» έχουν ως πρώτο στόχο για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα τον Πέδρο Πόρο. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μεταγραφή είναι δύσκολο να γίνει στο μεταγραφικό παράθυρο του Γενάρη. Η Σπόρτινγκ έχει γίνει ξεκάθαρη, ότι θέλει 45 εκατομμύρια ευρώ, όσο είναι και ρήτρα αποδέσμευσης, αλλιώς η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί. Η στάση αυτή όμως της πορτογαλικής ομάδας μπορεί να αλλάξει τον Ιούνιο.

Ο 23χρονος τα τελευταία δυόμισι χρόνια αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι και τελικά το καλοκαίρι πήρε μόνιμη μεταγραφή στη πορτογαλική ομάδα. Οι καλές εμφανίσεις έχουν κάνει τον τεχνικό της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τη φετινή χρονιά ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει είκοσι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρει δίχτυα δύο φορές, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Χιρόνα και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ενώ έχει υπάρξει παίχτης της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς καμία συμμετοχή.