Εφιαλτικό ματς για τον Σάντσες, μπήκε αλλαγή στο 35', η Τότεναμ δέχθηκε δύο γκολ κι αντικαταστάθηκε

Ντέιβιντ Σάντσες

i

PrtScr

Εφιαλτικό ματς για τον Σάντσες, μπήκε αλλαγή στο 35', η Τότεναμ δέχθηκε δύο γκολ κι αντικαταστάθηκε

Κώστας Τόπας 20:41 - 15.04.2023

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Ντέιβινσον Σάντσες, έζησε ένα εφιαλτικό Σάββατο (15/04) καθώς αποδοκιμάστηκε εναντίον από τους οπαδούς της ομάδας του στον αγώνα με την Μπόρνμουθ.

Η Μπόρνμουθ πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο, καθώς επικράτησε 3-2 της Τότεναμ στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων. Τα «σπιρούνια» έμειναν στους 53 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τη Νιούκαστλ στην τετράδα, αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παίζει την Κυριακή (16/04) εκτός έδρας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Για τα «σπιρούνια» αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ντέιβιντ Σάντσες. Ο Κολομβιανός στόπερ μπήκε στο παιχνίδι στο 35' μετά από τραυματισμό του Κλεμέντ Λενγκλέ. Με τον 26χρονο στο κέντρο της άμυνάς της, η Τότεναμ δέχθηκε δύο γκολ.

Στο 58' ο Σάντσες βγήκε ξανά εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς ο Κριστιάν Στελίνι αποφάσισε να ρίξει έναν επιπλέον επιθετικό στην ενδεκάδα, τον Νταντζούμα. Καθώς ο Κολομβιανός στόπερ αποχωρούσε απογοητευμένος από το γήπεδο, οι οπαδοί δεν σταμάτησαν τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του.