Η Τότεναμ έριξε τριάρα στην Νότιγχαμ και έπιασε τετράδα
i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Η Τότεναμ έριξε τριάρα στην Νότιγχαμ και έπιασε τετράδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:01 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 07.04.2024

Η Τότεναμ επικράτησε κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1 και έπιασε τετράδα, για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Τότεναμ, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1, για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου προσπέρασε την Άστον Βίλα και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 60 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά οι «reds» είναι ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Λούτον.

ΟΙ γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο το ματς, καθώς στο 15ο λεπτό ο Μουρίγιο έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των «σπιρουνιών».

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Κρις Γουντ στο 27ο λεπτό. Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Άντονι Ελάνγκα και εκείνος από κοντά έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ανέβασε τον ρυθμό της και στο 52ο λεπτό πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Βαν ντε Βεν, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Πέδρο Πόρο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Τότεναμ.

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Βεν, Ουντόγκι, Μπισουμά (46’ Χόιμπεργκ), Σαρ (46’ Μπεντακούρ), Τζόνσον, Μάντισον (76’ Κουλουσέφσκι), Βέρνερ (76’ Λο Σέλσο), Σον

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς, Γουίλιαμς (87’ Μοντιέλ), Ομομπαμίντελε, Μουρίγιο, Άινα, Γέιτς (81’ Σανγκαρέ), Ντανίλο (81’ Ρέινα), Ελάνγκα, Γκίμπς – Γουάιτ (68’ Ντομίνγκεζ), Χάντσον – Οντόι, Γουντ (68’ Οριγκί)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 32ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (33ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ