«Έκλεισε» Μπρέναν Τζόνσον η Τότεναμ

Μπρέναν Τζόνσον

«Έκλεισε» Μπρέναν Τζόνσον η Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 19:38 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 01.09.2023

Σε μια ακόμα μεταγραφή προέβη η Τότεναμ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Μπρέναν Τζόνσον.

Η Τότεναμ «έκλεισε» ακόμα μια μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι. Τα «σπιρούνια» συγκεκριμένα ήρθαν σε συμφωνία και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Μπρέναν Τζόνσον

Το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία της η λονδρέζικη ομάδα είναι στα 47.5 εκατομμύρια λίρες, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και ένα 10% το οποίο θα πάρει η Φόρεστ σε περίπτωση μεταπώλησης. Το συμβόλαιο θα υπογράψει ο 22χρονος Ουαλός θα έχει διάρκεια πέντε χρόνων, με την επιλογή ενός ακόμα. Ο νεαρός μάλιστα βρίσκεται ήδη στην αγγλική πρωτεύουσα για να περάσει από τα ιατρικά και να ανακοινωθεί. 

Ο Τζόνσον από την αρχή του καλοκαιριού είχε αποτελέσει στόχος της Τότεναμ και σήμερα (1/9) κατάφερε τελικά να τον αποκτήσει. Ο 22χρονος την περασμένη χρονιά μέτρησε οχτώ γκολ στο πρωτάθλημα, στην προσπάθεια της Νότιγχαμ να μείνει στην κατηγορία. 

Την ίδια ώρα η Τότεναμ παραχώρησε ως δανεικό τον Ρεγκιγιόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Άντζι Ποστέκογλου και κάπως έτσι δόθηκε και πάλι δανεικός, μετά την περασμένη χρονιά που αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ, μετά τον τραυματισμό και του Λουκ Σο στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ ήθελε έναν ακραίο μπακ. Στην αρχή είχε επιλέξει τον Κουκουρέγια από την Τσέλσι, ωστόσο κατέληξε στον Σέρτζιο Ρεγκιγιόν.