Σάλος στην Τουρκία με τα πέναλτι της Φενέρ - Προηγήθηκε φάουλ στον Μπακασέτα (vid)

Σάλος στην Τουρκία με τα πέναλτι της Φενέρ - Προηγήθηκε φάουλ στον Μπακασέτα (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:46 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 05.11.2023

Στην Τουρκία έχει ξεσπάσει διαμάχη μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Τράμπζονσπορ για το δεύτερο πέναλτι που πήραν οι γηπεδούχοι κι εμπλέκεται και ο Μπακασέτας.

Στην Τουρκία έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για τη διαιτησία.

Η Τράμπζονσπορ νίκησε στην Πόλη τη Φενέρ έπειτα από 26 χρόνια με 3-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 από 0-3 με δύο πέναλτι (το δεύτερο με επανάληψη κι αφού το έχασε ο Τάντιτς αρχικά). 

Στο δεύτερο πέναλτι, όμως, που κέρδισε η Φενέρ υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από την Τράμπζονσπορ, αλλά και τις Γαλατά, Μπεσίκτας που είναι ανταγωνίστριες ομάδες. Ο Κρέσπο φαίνεται να παίρνει τη μπάλα με το χέρι και στη συνέχεια να πατάει τον Μπακασέτα πριν πέσει θεαματικά στο έδαφος από μαρκάρισμα άλλου παίκτη της ομάδας της Τραπεζούντας. 

Ο Μπακασέτας απλά άφησε τον αντίπαλο να περάσει, αλλά στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε κι αυτός για χέρι, αφού ήταν στη φάση και είχε ξεκάθαρη άποψη. Η Τράμπζονσπορ δεν έχασε τελικά τη σπουδαία νίκη, όμως, τα δύο πέναλτι που πήρε η Φενέρ και ειδικά το δεύτερο έχουν ξεσηκώσει τις αντίπαλες ομάδες, που υποστηρίζουν ότι είχε εύνοια κι αυτός ήταν κι ένας λόγο που είχε 20 σερί νίκες. Έβαλε, όμως, τέλος η Τράμπζονσπορ με Μπακασέτας και Φούντα σ' αυτό το σερί.

Δείτε τα highlights του αγώνα και την επίμαχη φάση στο 86'.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!