Οριστικό: Αποχωρεί από την Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας – Η επόμενη μέρα στην καριέρα του
i

© Intime

Οριστικό: Αποχωρεί από την Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας – Η επόμενη μέρα στην καριέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Τουρκία, αυτή είναι η τελευταία σεζόν που ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίζεται με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι εδώ και μερικές μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη μυϊκή κάκωση αριστερά στη βουβωνική χώρα και δεν θα είναι παρών ούτε στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (4/11) ανάμεσα σε Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε.

Γι' αυτό και τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει κάποιο νέο που να αφορά το όνομα του. Όταν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχει πάντα θέση στην αρχική ενδεκάδα της τουρκικής ομάδας και συχνά πυκνά το όνομα του παίζει στα ΜΜΕ είτε για μία ασίστ που θα έχει βγάλει, είτε για ένα γκολ που θα έχει πετύχει. Τώρα όμως, αναγκαστικά, δεν «παίζει» και πολύ το όνομα του,

Ωστόσο, παρά την εν λόγω κατάσταση, διότι ο πρώην άσος της ΑΕΚ βρίσκεται στα... πιτς, προέκυψαν σημαντικά νέα σχετικά με το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Τουρκία, ο Τάσος Μπακασέτας είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα της Τραπεζούντας μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είπε «όχι» σε πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος μάλιστα του προσέφερε ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ. Βέβαια, το πρόβλημα δεν έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό κομμάτι, όσο με το γεγονός ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής «ψάχνεται» για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Άρα λοιπόν, μετά από περίπου τρία χρόνια στην Τράμπζονσπορ, στα οποία έχει καταγράψει 111 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 31 γκολ και 22 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει και δύο τίτλους (πρωτάθλημα Τουρκίας και Σούπερ Καπ Τουρκίας), ο Τάσος Μπακασέτας είναι έτοιμος να πει αντίο στην τουρκική ομάδα και να αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εμπαπέ, Κριστιάνο και... Μπακασέτας, οι τρεις πιο απειλητικοί παίκτες των προκριματικών!
EURO

09:52 - 14.10.2023

Εμπαπέ, Κριστιάνο και... Μπακασέτας, οι τρεις πιο απειλητικοί παίκτες των προκριματικών!

Μπορεί ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, να μην σκόραρε στη χτεσινή μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας, όμως ήταν για ακόμα μια φορά μια μεγάλη «απειλή» για τον αντίπαλο, με τις τελικές του προσπάθειες να τον κατατάσσουν στην 3η θέση των πιο απειλητικών παικτών της προκριματικής φάσης, πίσω από Εμπαπέ και Ρονάλντο.

Φυσικά, όλα αυτά από το καλοκαίρι του 2024, που το συμβόλαιο του με την Τράμπζονσπορ φτάνει στο τέλος του και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.