Η Τράμπζονσπορ έβγαλε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Μπακασέτα

Τάσος Μπακασέτας

i

©intime

Η Τράμπζονσπορ έβγαλε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Μπακασέτα

Ορέστης Καδδάς 20:20 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 17.10.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας, αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την Ολλανδία και η Τράμπζονσπορ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την κατάστασή του.

Η Εθνική γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Opap Arena από την Ολλανδία με το πέναλτι του Φαν Ντάικ, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα για πρόκριση στο Euro 2024, μέσω των προκριματικών τουλάχιστον. Φυσικά η πρόκριση είναι ανοιχτή, αλλά μπορεί να έρθει πλέον μόνο μέσω των playoffs του Nations League, που θα γίνουν τον Μάρτιο.

Ωστόσο, πέρα από την ήττα από τους «Οράνιε» ο Γκουστάβο Πογέτ είδε και τον αρχηγό, Τάσο Μπακασέτα να αποχωρεί τραυματίας και ελπίζει ότι μετά τους Μάνταλο και Κουρμπέλη, που συμπλήρωσαν κάρτες δεν θα απουσιάζει και αυτός από τον αγώνα με την Γαλλία (21/11).

Ο 30χρονος άσος έγινε αλλαγή στο 61' με τον συμπαίκτη του στην Τουρκία, Ταξιάρχη Φούντα, να παίρνει τη θέση του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράμπζονσπορ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά για το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μπακασέτας: «Στόχος μας από την αρχή είναι να βρεθούμε στο Euro, να φανούμε αντάξιοι σε ένα τέτοιο παιχνίδι»
EURO

18:07 - 15.10.2023

Μπακασέτας: «Στόχος μας από την αρχή είναι να βρεθούμε στο Euro, να φανούμε αντάξιοι σε ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στη συνέντευξή Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (16/10, 21:45) της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Έλληνας διεθνής στο φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας έχει πετύχει τρία γκολ και έχει δώσει μια ασίστ σε οκτώ αγωνιστικές, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 7η θέση.