Ο Φούντας νίκησε τον Κολοβέτσιο, βασικός και άλμα παραμονής για τον Κουρμπέλη

Ο Φούντας νίκησε τον Κολοβέτσιο, βασικός και άλμα παραμονής για τον Κουρμπέλη

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:02 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 20.04.2024

Ο Φούντας και ο Κολοβέτσιος ήταν βασικοί στο ματς Καϊσερίσπορ - Τράμπζονσπορ. Έπαιξε από την αρχή ο Κουρμπέλης στη νίκη της Καραγκιουμρούκ.

Σημαντικές νίκες πέτυχαν στην Τουρκία οι Ταξιάρχης Φούντας και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Η Καϊσερίσπορ υποδέχθηκε για την 33η αγωνιστική την Τράμπζονσπορ. Οι γηπεδούχοι είχαν στο αρχικό σχήμα τον Κολοβέτσιο, ενώ η ομάδα της Τραπεζούντας είχε στο αρχικό σχήμα ως αριστερό εξτρέμ τον Ταξιάρχη Φούντα.

Η Τράμπζονσπορ νίκησε 2-1, παρέμεινε στην τρίτη θέση στο +4 από την τέταρτη Μπεσίκτας (55 έναντι 51) πέντε στροφές πριν το φινάλε και είναι το φαβορί για το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League.

Ο Κολοβέτσιος, ωστόσο, αντικαταστάθηκε στο 62' από τον Αταμά με το σκορ στο 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Αφού έγινε το 2-0 και είχε θετική παρουσία, βγήκε από το ματς και ο Φούντας στο 70' και μπήκε στη θέση του ο Γκιουνές. Η Καϊσερίσπορ είναι 14η και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σπουδαία νίκη σε ματς θρίλερ πέτυχε η Καραγκιουμρούκ με 2-1 επί της καταδικασμένης σε υποβιβασμό Ιστανμπούλσπορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν βασικό τον Κουρμπέλη, ο οποίος στο 96' άφησε τη θέση του στον Φενγκουλί κι αυτός στο 97' με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Καραγκιουμρούκ είναι ισόβαθμη στη γραμμή της επικίνδυνης ζώνης με την Χατάισπορ (33 βαθμούς), αλλά έχει ματς περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη η Τράμπζονσπορ του Φούντα θα υποδεχθεί την Καραγκιουμρούκ του Κουρμπέλη, ο οποίος είναι δανεικός από την ομάδα της Τραπεζούντας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας.