Ο Ικάρντι ντύθηκε πυγμάχος με στολή Γαλατασαράι, πανηγύρισε με καπνογόνα κι αποθεώθηκε (vid)

Ο Ικάρντι ντύθηκε πυγμάχος με στολή Γαλατασαράι, πανηγύρισε με καπνογόνα κι αποθεώθηκε (vid)

Sportal newsroom 23:07 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 29.05.2024

Στη φιέστα της Γαλατασαράι ο Μάουρο Ικάρντι γνώρισε την απόλυτη αποθέωση.

Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ο ηγέτης της Γαλατασαράι κι αυτός που την οδήγησε στο 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αφήνοντας δεύτερη τη μεγάλη της αντίπαλο Φενέρμπαχτσε.

Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός σε 47 αγώνες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 32 γκολ και 12 ασίστ. Στην αποψινή φιέστα της Γαλατά, λοιπόν, ντύθηκε πυγμάχος με τα χρώματα του τουρκικού συλλόγου και με δύο καπνογόνα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας πρωτοφανή αποθέωση από τους οπαδούς της Γαλατά, ενώ ο ίδιος χόρευε και τραγουδούσε στους ρυθμούς των συνθημάτων.

Δείτε το βίντεο με τον Ικάρντι.

Η Γαλατασαράι, λοιπόν, πανηγυρίζει τον τίτλο. Την Κυριακή πέρασε από το Ικόνιο και άφησε δεύτερη τη Φενέρμπαχτσε. Η «τσιμ μπομ» για την 38η αγωνιστική και τελευταία του τουρκικού πρωταθλήματος φιλοξενήθηκε από την Κόνιασπορ που καιγόταν για βαθμούς, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Την ίδια στιγμή η Φενέρμπαχτσε ήλπιζε σε ήττα της Γαλατά και φυσικά να νικήσει η ίδια εντός την Ιστανμπούλσπορ, που ήταν ουραγός και καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Παναθηναϊκός-Ικάρντι: Τα οικονομικά δεδομένα, οι «πηγές» της είδησης και η θέση των «πράσινων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:05 - 13.05.2024

Παναθηναϊκός-Ικάρντι: Τα οικονομικά δεδομένα, οι «πηγές» της είδησης και η θέση των «πράσινων»

Ο Παναθηναϊκός συνδέθηκε μεταγραφικά με τον Αργεντινό επιθετικό της Γαλατάσαραϊ, Μάουρο Ικάρντι και το Sportal αναλύει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης του 31χρονου στράικερ και του Τριφυλλιού.

Η Φενέρ διέλυσε 6-0 την αντίπαλό της, αλλά την ίδια ώρα η Γαλατά με δύο γκολ του αστεριού της, του Αργεντινού Μάουρο Ικάρντι και του Κουτλού έκανε περίπατο με 3-1 επί της Κόνιασπορ και έτσι πανηγύρισε το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ στα 19 έμεινε η Φενέρ και στα 16 η Μπεσίκτας.

Πίκρα αντίθετα, για τα ελληνόπουλα της Ανκαραγκιουτσού. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεκίνησε αριστερό εξτρέμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ και ο Κίτσιου έπαιξε επίσης από το ξεκίνημα, σε ρόλο αριστερού μπακ.

Η ομάδα της Άγκυρας ήθελε νίκη ή να μην επικρατήσει η Χατάισπορ. Με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 25’ έκανε το 1-0, αλλά η τρίτη στη βαθμολογία και αδιάφορη Τράμπζονσπορ δεν της χαρίστηκε. Ισοφάρισε 1-1, η φιλοξενούμενη προηγήθηκε εκ νέου, αλλά στο φινάλε ήρθε η κατάρρευση. Ο Ταξιάρχης Φούντας μπήκε στο 83’ και η ομάδα της Τραπεζούντας έκανε επική αντεπίθεση.

Μάουρο Ικάρντι: Ποιο είναι το συμβόλαιό του στη Γαλατά και τα κατορθώματά του στην Τουρκία – Τι συμβαίνει με την Ουάντα Νάρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:34 - 07.05.2024

Μάουρο Ικάρντι: Ποιο είναι το συμβόλαιό του στη Γαλατά και τα κατορθώματά του στην Τουρκία – Τι συμβαίνει με την Ουάντα Νάρα

Ο Τουμέρ Μετίν έριξε «βόμβα» μεγατόνων, αποκαλύπτοντας ότι ο Μάουρο Ικάρντι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ελλάδα. Τι συμβόλαιο έχει με τη Γαλατασαράι ο Αργεντινός σούπερ σταρ, τι έχει πετύχει στην Τουρκία και τι γίνεται με την Ουάντα Νάρα...

Στο 87’ σημείωσε το 2-2, στο 90’ ο Ντεστάν πέτυχε το 3-2 και στο 97’ ο ίδιος παίκτης το τελικό 4-2! Έτσι, η Χατάισπορ που επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της αδιάφορης Ρίζεσπορ σκαρφάλωσε στους 41’, όσους και η Κόνιασπορ, ενώ 17η με 40 έμεινε η Ανκαραγκιουτσού, η οποία τη νέα σεζόν θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία και λογικά θα φύγουν και οι Χατζηγιοβάνης, Κίτσιου. Μαζί της έπεσαν και οι Ιστανμπούλσπορ, Πεντίκσπορ, Καραγκιουμρούκ (έπαιζε δανεικός από την Τράμπζονσπορ ο Κουρμπέλης).