Μάουρο Ικάρντι: Ποιο είναι το συμβόλαιό του στη Γαλατά και τα κατορθώματά του στην Τουρκία – Τι συμβαίνει με την Ουάντα Νάρα
i

Photo by Ahmad Mora/Getty Images

Μάουρο Ικάρντι: Ποιο είναι το συμβόλαιό του στη Γαλατά και τα κατορθώματά του στην Τουρκία – Τι συμβαίνει με την Ουάντα Νάρα

Sportal newsroom 17:34 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 19.05.2024

Ο Τουμέρ Μετίν έριξε «βόμβα» μεγατόνων, αποκαλύπτοντας ότι ο Μάουρο Ικάρντι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ελλάδα. Τι συμβόλαιο έχει με τη Γαλατασαράι ο Αργεντινός σούπερ σταρ, τι έχει πετύχει στην Τουρκία και τι γίνεται με την Ουάντα Νάρα...

Να... ταράξει τα νερά φαίνεται πως ήθελε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τουμέρ Μετίν και τα κατέφερε, καθώς η δήλωση του έσκασε σαν «βόμβα»! Τι είπε; Πως ο Μάουρο Ικάρντι θα είναι κάτοικος Ελλάδας από τη νέα σεζόν. Όσο... τρελό κι αν ακούγεται αυτό αποκάλυψε ο Τούρκος, που ήταν καλεσμένος σε μία τηλεοπτική εκπομπή.

«Την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει τη γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε και στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι "φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και πως υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές"», ανέφερε αρχικά ο Μετίν, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν ισχύουν οι φήμες με τον ίδιο να τονίζει: «Ναι, θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα».

Ο Λαουτάρο ξεπέρασε τον Ικάρντι και έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία της Ίντερ
SERIE A

10:46 - 17.02.2024

Ο Λαουτάρο ξεπέρασε τον Ικάρντι και έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία της Ίντερ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με το τέρμα που πέτυχε στη νίκη της Ίντερ κόντρα στη Σαλερνιτάνα ξεπέρασε τον Μάουρο Ικάρντι και ανέβηκε στην 8η θέση των σκόρερ όλων των εποχών των «νερατζούρι».

Φυσικά, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εν λόγω αποκάλυψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Τόσο ο ελληνικός Τύπος όσο και τα ΜΜΕ του εξωτερικού «έπαιξαν» τις δηλώσεις του, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί ένας χαμός. Κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν είναι και λίγο ξαφνικά να προκύπτει είδηση ότι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης σαν τον Ικάρντι μπορεί να πατήσει το πόδι του στη χώρα μας και να αγωνιστεί με τη φανέλα ελληνικής ομάδας. Με αφορμή λοιπόν αυτή την είδηση «φωτιά» πάμε να ρίξουμε μία ματιά σε κάποια δεδομένα σχετικά με τον Αργεντινό σούπερ σταρ...

Το συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι και τα κατορθώματά του στην Τουρκία

Η Γαλατασαράι... πυροδότησε τη «βόμβα» Ικάρντι το περασμένο καλοκαίρι, καταβάλλοντας το ποσό των δέκα εκατομμυρίων στην Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια, πρώτα τον είχε πάρει από τη γαλλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του Αργεντινού επιθετικού πήρε την απόφαση να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να τον κάνει δικό της, προσφέροντας του συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Και το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας δεν έχουν μετανιώσει γι' αυτή την κίνηση τους, αφού βλέπουν τον 31χρονο άσο να διαπρέπει στο χορτάρι. Ο Ικάρντι μετρά συνολικά 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γαλατά, έχοντας πετύχει 30 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 12 ασίστ. Σε μία χρονιά που η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η... viral σχέση με την εντυπωσιακή Ουάντα Νάρα

Το πόσο δημοφιλής είναι ο Ικάρντι με την καριέρα που έχει στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ξεκάθαρο. Το βιογραφικό του ζυγίζει... τόνους. Έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν χρειάζονται πολλά πολλά λοιπόν. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό απασχολεί αρκετά τα media και για άλλον λόγο που δεν αφορά τα κατορθώματα του στα γήπεδα.

Η σχέση του με την εντυπωσιακή Ουάντα Νάρα είναι αυτός ο λόγος. Το ζευγάρι βρίσκει συχνά τον τρόπο να γίνεται viral είτε το θέλει είτε όχι. Για παράδειγμα, πριν ένα διάστημα που η σχέση τους δεν πήγαινε πολύ καλά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους, ενώ τις προάλλες γύρισαν ερωτική σκηνή για το νέο βίντεο κλιπ της Νάρα, στο οποίο αμφότεροι εμφανίζονταν ημίγυμνοι να φιλούνται με πάθος και έγινε... χαμός στα media και στα social.

Τι λένε στη Γαλατασαράι για τα σενάρια περί Ελλάδας

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το όνομα του Μάουρο Ικάρντι μετά και από τη δήλωση «βόμβα» του Τουμέρ Μετίν ενδέχεται να «παίξει» αρκετά αυτό το καλοκαίρι για το Big-4. Διότι αν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Αργεντινού άσου θα είναι μία εκ των Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, από το «στρατόπεδο» της Γαλατά θεωρούν πως δεν μπορεί καμία ελληνική ομάδα να πληρώσει το συμβόλαιο του Ικάρντι και πως όλη αυτή η... φασαρία έχει δημιουργηθεί από τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς.