Τουρκία: Σοκαρισμένος ο Φερνάντες με τη σιδερογροθιά στο χέρι...(vid)
i

Φερνάντες/©instagram

Τουρκία: Σοκαρισμένος ο Φερνάντες με τη σιδερογροθιά στο χέρι...(vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:24 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο προπονητής του προσπάθησε να κρύψει το επικίνδυνο αντικείμενο και ο διαιτητής το αγνόησε.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου Ανκαραγκουτσού-Μπεσίκτας. Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα, έχοντας ανοίξει το σκορ από το 12'. Ξαφνικά ο μέσος της Μπεσίκτας Ζέντσον Φερνάντες βρήκε μία σιδερογροθιά στον αγωνιστικό χώρο! Αμέσως κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ομάδας του. 

Ο Φερνάντες ενήργησε φυσιολογικά. Έδειξε σε όλους το επικίνδυνο αντικείμενο και προσπάθησε να το απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο. Αίσθηση έχει προκαλέσει η αντίδραση του προπονητή του. Του Σενόλ Γκιουνές. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Τουρκίας έκανε νόημα στον παρατηρητή του αγώνα, στον τέταρτο διαιτητή και στους αντιπάλους να μην πλησιάσουν. Ανέλαβε ο ίδιος να βάλει τέλος στην ιστορία. Πλησίασε τον Φερνάντες και του άρπαξε τη σιδερογροθιά από το χέρι. Για να μην φανεί περισσότερο.    

Ακολούθησε ένταση στους πάγκους γιατί οι γηπεδούχοι νόμιζαν ότι ο Φερνάντες το έκανε για να τιμωρηθούν. Ο παίκτης της Μπεσίκτας τους είπε ότι είχε απλώς σκοπό να βγάλει τη σιδερογροθιά εκτός του γηπέδου. Ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι αλλά δεν ασχολήθηκε με το αντικείμενο. Πήγε στο μόνιτορ για να ελέγξει προηγούμενη φάση!!! Έκανε... γαργάρα τη σιδερογροθιά, όπως μπορείτε να δείτε στα εκτεταμένα στιγμιότυπα του αγώνα.   

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σαν να μην συνέβη τίποτα. Η Μπεσίκτας ισοφάρισε στο 77ο λεπτό και το ματς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησε η Ανκαραγκουτσού με σκορ 5-4.