«ΑΕΚ και Μπεσίκτας προσφέρουν 3,5 εκατ. ευρώ για τον Κουγιατέ της Μετς» (vids)
i

Κίκι Κουγιατέ/PrtScr

«ΑΕΚ και Μπεσίκτας προσφέρουν 3,5 εκατ. ευρώ για τον Κουγιατέ της Μετς» (vids)

Κώστας Τόπας 09:56 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 10.01.2023

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, τόσο η Μπεσίκτας όσο και η ΑΕΚ έχουν στο στόχαστρό τους τον διεθνή κεντρικό αμυντικό από το Μάλι που αγωνίζεται για λογαριασμό της Μετς, Κίκι Κουγιατέ.

Η «L’ Equipe» συνδέει το όνομα του Κίκι Κουγιατέ με την ΑΕΚ. Δημοσίευμά της αναφέρει μάλιστα ότι η Ένωση κατέθεσε πρόταση στην Μετς ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της!

Πρόκειται για θηριώδη αμυντικό, ύψους 1,93 μ., ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως αμυντικός μέσος. Βέβαια στο παιχνίδι απόκτησης του, η «L’ Equipe» βάζει και την Μπεσίκτας.

«Ο Κίκι Κουγιατέ, ο κορυφαίος αμυντικός της Μετς, λέγεται ότι βρίσκεται στην έξοδο. Έχει δυο προσφορές φέτος τον χειμώνα: από την ΑΕΚ και την Μπεσίκτας ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως η Μετς διεκδικεί 5 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται απρόθυμη να αφήσει τον κεντρικό της αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Κουγιατέ είναι διεθνής 21 φορές με την Εθνική Μάλι και ο κορυφαίος στόπερ της Μετς, η οποία τον κοστολογεί στα 5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τον είχε αγοράσει από την Τρουά το 2020 έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Μετς αγωνίζεται στη Ligue 2 της Γαλλίας, έχει βάλει τον νεαρό στόπερ σε σκέψεις να αναζητήσει κάτι καλύτερο στην καριέρα του.