Μετά την επίθεση στον διαιτητή, ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα στην Τουρκία

Η στιγμή της μπουνιάς

i

© PrtScr

Μετά την επίθεση στον διαιτητή, ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα στην Τουρκία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:45 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 13.12.2023

Σύντομη θα είναι τελικά όπως όλα δείχνουν η αναστολή στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε διαιτητής από τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κοτσά, στη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ρίζεσπορ. 

Αρχικά, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ' αόριστον, ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. 

Σήμερα Τετάρτη (13/12), ο ίδιος δήλωσε πως οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μετά από διακοπή μίας εβδομάδας.

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού για την επίθεση στον διαιτητή!

Σύμφωνα με το τουρκικό «Beyaz TV» ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κοτσά, ο οποίος στο παρελθόν είχε χτυπήσει τον προπονητή της ίδιας του της ομάδας, εξήγησε το περιστατικό με γροθιά λέγοντας: «Ο εγκέφαλός μου τρελάθηκε, η όρασή μου μαύρισε! Δεν θυμάμαι τι έκανα».

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια, ανακοίνωσε ότι τόσο ο Κοτσά όσο και οι συνοδοί του συνελήφθησαν, μετά την επίθεση στον διαιτητή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουνκ ανακοίνωσε επίσης ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, λέγοντας: «Η απαραίτητη δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει κατά των υπευθύνων για την επίθεση στον διαιτητή του αγώνα στο τέλος του αγώνα Ανκαραγκουτσού - Ρίζεσπορ».

Χαμός στην Τουρκία: Τελειώνει τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού από το κόμμα ο Ερντογάν – Αποχή όπως και στην Ελλάδα ανακοίνωσαν οι διαιτητές!
REST OF THE WORLD

00:20 - 12.12.2023

Χαμός στην Τουρκία: Τελειώνει τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού από το κόμμα ο Ερντογάν – Αποχή όπως και στην Ελλάδα ανακοίνωσαν οι διαιτητές!

Οι διαιτητές μετά την απίστευτη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός τους στην αναμέτρηση Ανκαραγκιουτσού – Ρίζεσπορ δήλωσαν αποχή, ενώ ο Ερντογάν τελειώνει τον πρόεδρο της ομάδας της Άγκυρας από το κόμμα του.

Συνολικά έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κοτσά, στάλθηκαν στο δικαστικό μέγαρο σχετικά με την επίθεση στον διαιτητή Χαλίλ Ουμουτ Μέλερ. Ο Φαρούκ Κοτσά, μεταφέρθηκε στο Δυτικό Δικαστήριο στην Άγκυρα και θα ακουσθεί από τον εισαγγελέα μαζί με τους άλλους δράστες.