Τούχελ: «Δεν ξέρω αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα είναι ευλογία ή κατάρα»

Τόμας Τούχελ

i

© PrtScr

Τούχελ: «Δεν ξέρω αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα είναι ευλογία ή κατάρα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:11 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 09.12.2023

Ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στην αναβολή της πρόσφατης αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ουνιόν Βερολίνου.

Το περασμένο Σάββατο (2/12), η αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ουνιόν Βερολίνου αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης στο Μόναχο. Η αδύνατη πρόσβαση στο γήπεδο των «Βαυαρών», η μη λειτουργία των ΜΜΜ και οι κλειστοί δρόμοι οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, την οποία κλήθηκε να σχολιάσει ο Τόμας Τούχελ

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός θέλησε να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία του διαφοροποίησε το πρόγραμμα της ομάδας του.

«Δεν ξέρω αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα είναι ευλογία ή κατάρα», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου. «Να έχεις ξαφνικά τόσο πολύ χρόνο σε μια φάση που είσαι στα όριά σου. Ξαφνικά έχεις προπόνηση μιας εβδομάδας», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

«Αυτό που θέλαμε να κάνουμε κόντρα στην Ουνιόν ήταν να αυξήσουμε το επίπεδο έντασης στο παιχνίδι μας και την επιθετικότητά μας. Τώρα το θέμα είναι να διατηρήσουμε αυτή την ένταση στα ύψη. Δεν αξίζει να φιλοσοφήσουμε για το αν αυτή η εβδομάδα χωρίς αγώνα ήταν καλή ή κακή.

Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε την εβδομάδα για να προπονηθούμε σχετικά με την επιθετικότητα και την έντασή μας. Πρέπει να το φέρουμε στο γήπεδο», πρόσθεσε ο προπονητής της Μπάγερν.