Τραγωδία στη Βραζιλία: Πούλμαν με ομάδα νέων έπεσε από γέφυρα, τέσσερις νεκροί (vid)
i

Δυστύχημα στη Βραζιλία/ printscreen

Τραγωδία στη Βραζιλία: Πούλμαν με ομάδα νέων έπεσε από γέφυρα, τέσσερις νεκροί (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:17 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 01.02.2023

Δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες σημειώθηκε στη Βραζιλία. Διερευνώνται από την βραζιλιάνικη τροχαία τα αίτια.

Σοκάρει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Δυστύχημα σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν πούλμαν που μετέφερε ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων της Esporte Clube Vila Maria Helena βγήκε εκτός της πορείας του και έπεσε από γέφυρα σε χαράδρα 10 μέτρων. Το δυστύχημα συνέβη στην Além Paraíba στην πολιτεία Minas Gerais στα νοτιοανατολικά της χώρας. 

Τι είναι η θανατοπραξία που δεν αλλοιώνει το πρόσωπο του Πελέ ως την ταφή - Είχε συμβεί και με τον Σόκρατες
REST OF THE WORLD

11:30 - 03.01.2023

Τι είναι η θανατοπραξία που δεν αλλοιώνει το πρόσωπο του Πελέ ως την ταφή - Είχε συμβεί και με τον Σόκρατες

Οι γιατροί αποφάσισαν να υποβάλλουν τον Πελέ σε θανατοπραξία για να διατηρηθεί το πρόσωπό του. Τι είναι η θανατοπραξία που είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον Σόκρατες;

Η τραγωδία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Τρεις έφηβοι, ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, και ένας ενήλικας. 29 είναι οι τραυματίες, όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του πούλμαν για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε από τη γέφυρα, καταλήγοντας στη χαράδρα. Ωστόσο, τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την βραζιλιάνικη τροχαία. 

Η εταιρεία, LG Turismo, ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Διαθέτουμε τους εαυτούς μας για να παρέχουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη στους αρμόδιους φορείς, τους επιβάτες και τις οικογένειές τους. «Είμαστε εγγεγραμμένοι στην ANTT (Εθνικός Οργανισμός Χερσαίων Μεταφορών) και η λίστα επιβατών περιέχει 31 επιβάτες συν τον οδηγό. Αυτήν τη στιγμή περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες από το τοπικό PRF και οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι ήδη καθ’ οδόν για να παρακολουθήσουν στενά».