Τραγουδιστής θέλει να φέρει τον Ρονάλντο στη Φλαμένγκο με τη βοήθεια του Μαρσέλο - Ακολούθησε τρολάρισμα στα social media

Μαρσέλο, Μόντριτς και Ρονάλντο

Τραγουδιστής θέλει να φέρει τον Ρονάλντο στη Φλαμένγκο με τη βοήθεια του Μαρσέλο - Ακολούθησε τρολάρισμα στα social media

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:12 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 28.03.2023

Ο διάσημος - στη Βραζιλία - τραγουδιστής Νάλντο εμφανίστηκε σε ένα podcast και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θέλει να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Φλαμένγκο, με τη βοήθεια του Μαρσέλο.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να υπέγραψε με την Αλ Νασρ ένα - πλουσιοπάροχο - συμβόλαιο το οποίο τον δεσμεύει για δύο σεζόν, ωστόσο ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να κοιτάζουν το μέλλον του. Ένας από αυτούς, μάλιστα, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να φέρει τον Πορτογάλο άσο στην αγαπημένη το ομάδα.

Ο λόγος για τον οπαδό της Φλαμένγκο και διάσημο, στη Λατινική Αμερική, τραγουδιστή Νάλντο, ο οποίος εμφανίστηκε στην ιντερνετική εκπομπή «Denilson Show» και μίλησε για τον σύλλογο που λατρεύει. Ο ίδιος υποστήριξε πως στόχος του είναι να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο κλαμπ της Βραζιλίας και η συμβολή του Μαρσέλο θα μπορούσε να είναι καθοριστική, αφού αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο Μαρσέλο με γνώρισε στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ετοιμάζομαι να προσπαθήσω να τον φέρω. Είναι κάτι που δεν έχω πει ποτέ», ανέφερε συγκεκριμένα ο τραγουστής, μεταξύ άλλων, στο δημοφιλές podcast, για τον στόχο του να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλέσει πάταγο στη χώρα του καφέ. Βέβαια αυτή η απόπειρα του πιο πολύ λαβή για... τρολάρισμα έδωσε παρά για πανηγυρισμούς.