Σκόραρε ο Μπακασέτας, η Τράμπζονσπορ έπιασε την Μπεσίκτας στην τετράδα
i

Ο Τάσος Μπακασέτας /Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Σκόραρε ο Μπακασέτας, η Τράμπζονσπορ έπιασε την Μπεσίκτας στην τετράδα

Sportal newsroom 19:58 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 22.01.2023

Η Τράμπζονσπορ πανηγύρισε μια εμφατική νίκη επί της Ιστανμπούλσπορ με 4-0 και έπιασε την Μπεσίκτας στην τετράδα της βαθμολογίας της Super Lig. Βρήκε δίχτυα ο Μπακασέτας.

«Πάτησε» την Ιστανμπούλσπορ η Τράμπζονσπορ! Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα πανηγύρισε τη νίκη με 4-0, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκει δίχτυα και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα της Super Lig, πιάνοντας την Μπεσίκτας στην τέταρτη θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν το προβάδισμα στο 33ο λεπτό με τον Γιαζίτσι. Στην επανάληψη μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και στο 48' διπλασίασαν τα τέρματα τους με το γκολ του Μπάρτρα, ενώ έπειτα από 3 λεπτά ο Τάσος Μπακασέτας πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ.

Ο... εφιάλτης των φιλοξενουμένων δεν είχε τελειώσει ακόμα, αφού ο Τρεζεγκέ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα στο 64ο λεπτό, διαμορφώνοντας τελικό 4-0.

Νωρίτερα, η Μπεσίκτας επικράτησε 2-0 της Καϊσέρισπορ, η Σίβασπορ νίκησε 2-1 την Γκαζιαντέπ, ενώ Αλάνιασπορ και Καραγκουμρούκ ήρθαν ισόπαλες με 2-2.