Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:07 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 04.04.2024

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ ως ένδειξη διαμαρτυρίας έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό στο ματς με την Κόνιασπορ για την ποινή που της επιβλήθηκε από την τουρκική ομοσπονδία για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Για ακόμα μία φορά οι παίκτες της Τράμπζονσπορ θέλησαν να δείξουν την ενόχλησή τους για την ποινή που επιβλήθηκε από την τουρκική ομοσπονδία για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Τραπεζούντας τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με πρόστιμο 87.000 ευρώ, ενώ ένας εκ των βοηθός του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτζί, Εγκεμέν Κορκμάζ δέχθηκε ποινή μίας αγωνιστικής.

Έτσι στο χθεσινό παιχνίδι με την Κόνιασπορ, οι παίκτες της Τράμπζονσπορ μετά τη σέντρα, έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό και έκατσαν στο κέντρο του γηπέδου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε από την τουρκική ομοσπονδία. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες αποφάσεις δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας της Τραπεζούντας, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση στην τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Γ@@@ τη δικαιοσύνη σάς. Φύγετε από τις θέσεις σας, παραιτηθείτε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε, η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι Όστερβόουλντε και Ιρφάν Τσαν Εγκριμπαγιάτ τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική ενώ ο Οσαγί Σάμουελ, που έγινε μέχρι και γκράφιτι, απέφυγε οποιαδήποτε ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε πως δεν θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς στην ιστορική συνεδρίαση που διεξήχθη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» παρουσία περισσοτέρων από 25 χιλιάδων μελών του συλλόγου.