Τραυματίστηκε ο Ρόμπερτσον, ανοίγει ο δρόμος για τον Τσιμίκα στην Λίβερπουλ

Άντριου Ρόμπερτσον

i

PrtScr

Τραυματίστηκε ο Ρόμπερτσον, ανοίγει ο δρόμος για τον Τσιμίκα στην Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 08:07 - 13.10.2023

Ο Άντι Ρόμπερτσον δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με τους Ισπανούς, λόγω τραυματισμού στον ώμο, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στον... Κώστα Τσιμίκα.

Ο Άντι Ρόμπερτσον στάθηκε άτυχος στάθηκε, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ανάμεσα στην Ισπανία και τη Σκωτία, για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Ο Σκωτσέζος μπακ σε μια βαθιά μπαλιά πήδηξε με τον Σιμόν για να διεκδικήσει τη μπάλα με τον Ισπανό γκολκίπερ να πέφτει με δύναμη πάνω του και να τον ρίχνει άσχημα στο έδαφος. Αμέσως μετά την πτώση του, ο Ρόμπερτσον έπιασε τον αριστερό του ώμο και έδειξε να μην μπορεί να συνεχίσει και έγινε αλλαγή με τον Πέτερσον να μπαίνει στη θέση του.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός. Το πρόβλημα ωστόσο που αντιμετωπίζει ο Σκωτσέζος, ανοίγει το δρόμο στον Κώτσα Τσιμίκα με τον οποίο μοιράζεται το αριστερό άκρο της άμυνας στη Λίβερπουλ.

Ο 27χρονος Έλληνας μπακ έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές με την Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, καταγράφοντας 274'.