«Τρελαμένος» ο Γκάρι Ροντρίγκες
i

Γκάρι Ροντρίγκες/ © Intime

«Τρελαμένος» ο Γκάρι Ροντρίγκες

Διονύσης Βερβελές 19:00 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 20.02.2023

Γιατί ξέσπασε ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, τη στιγμή της αναγκαστικής του αλλαγής στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Μίτσελ του δίνει φανέλα βασικού στη Λαμία. Η προθέρμανση έχει ολοκληρωθεί, το ματς αρχίζει και λίγα δευτερόλεπτα μόλις μετά τη σέντρα, ο Γκάρι Ροντρίγκες νιώθει ενοχλήσεις. Ξέρει τον εαυτό του, ξέρει ότι έχει πάθει ζημιά. Ζητά αλλαγή νωρίς-νωρίς και βγαίνοντας, ξεσπά. Πετά ένα μπουκάλι στον πάγκο όπου κάθεται, τα ‘χει με τον εαυτό του. «Τρελαμένος», γιατί ξέρει ότι πάλι θα χάσει έδαφος, γιατί δεν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ροντρίγκες είδε τον Μίτσελ να τον πιστεύει. Κάτι ανάλογο πήγε να πάθει και την περασμένη εβδομάδα, στο 6-1 με τον Παναιτωλικό. Νωρίς-νωρίς, δέχεται μια πάσα του Χάμες και σε προσποίησή του στον αντίπαλο, μπερδεύεται και πέφτει κάτω. Αγχώνονται όλοι, μπαίνει ο Χρήστος Θέος να δει, αλλά το ξεπερνά. 

Περισσότερο ήταν το σοκ του με το γόνατο που φάνηκε να «παίζει». Γυρίζει, συνεχίζει, γίνεται αλλαγή αργότερα. Όλη την εβδομάδα, όμως, δεν νιώθει κάτι και ο Μίτσελ ποντάρει πάνω του, δίνοντάς του φανέλα βασικού και στη Λαμία. Σαν να του λέει, «δείξε μου να σε βάλω και στο ντέρμπι…». Ο Γκάρι «λυγίζει» νωρίς και πλέον, τίθεται εκτός πλάνων του Ισπανού προπονητή.

Αναμενόμενο ήταν έτσι να ξεσπάσει, να στεναχωρηθεί με αυτόν τον τραυματισμό του. Έναν ακόμη τραυματισμό του για την ακρίβεια. Δυστυχώς, δεν μπορεί να κερδίσει έτσι φανέλα βασικού, χωρίς να έχει διάρκεια, να δείχνει σταθερότητα. Μία παίζει, δύο δεν παίζει, μένει… εκτός ξανά και πλέον η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, όσον αφορά στη συνέχεια. Ο Μίτσελ τον πιστεύει, περίμενε από αυτόν πράγματα και στη Λαμία, μάταια, όμως, καθώς ο εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» στάθηκε για μια ακόμη φορά άτυχος.