Τρίτο σερί ματς που δεν δέχεται γκολ στην Ευρώπη η Ίντερ – Πρώτο παιχνίδι που δε σκοράρει μετά από καιρό η Μπενφίκα

Ρομέλου Λουκάκου

i

Ρομέλου Λουκάκου/©IG:romelulukaku

Τρίτο σερί ματς που δεν δέχεται γκολ στην Ευρώπη η Ίντερ – Πρώτο παιχνίδι που δε σκοράρει μετά από καιρό η Μπενφίκα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:07 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Αν κι η Ίντερ δυσκολεύεται τον τελευταίο καιρό στο ιταλικό πρωτάθλημα, στο Champions League δείχνει άλλο χαρακτήρα και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά. Η Μπενφίκα απ’ την άλλη δε μπόρεσε να βρει δίχτυα μετά από πολύ καιρό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ίντερ φαίνεται να ξέρει από μεγάλες βραδιές κι αυτό φάνηκε χτες απέναντι στην Μπενφίκα. Τι κι αν στο πρωτάθλημα σπαταλάει από εδώ κι από εκεί βαθμούς, στο Champions League δείχνει αντάξια των τριών κατακτήσεών της. 

Χτες στο «Ντα Λουζ», επικράτησε με 2-0 της ομάδας του Βλαχοδήμου και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην νοκ άουτ φάση του Champions League που οι «νερατζούρι» δεν δέχονται γκολ. Τα πρώτα δύο είναι αυτά ανάμεσα στην Πόρτο για την φάση των 16.

Το να σταματήσεις την Μπενφίκα απ’ το να σκοράρει δεν ήταν κάτι εύκολο. Οι Πορτογάλοι προέρχονται από 13 συνεχόμενα παιχνίδια με γκολ στην διοργάνωση, με έναν μέσο όρο δυόμιση γκολ ανά αγώνα. Ωστόσο, θα μπορούσε κανείς να πει ότι η εστία του Ονάνα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. 

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας χρειάστηκε μόνο να επέμβει σε ένα σουτ του Ράφα Σίλβα στο πρώτο ημίχρονο και σε ένα του Ράμος στο δεύτερο.

Η μεταξύ τους ρεβάνς θα γίνει στις 19/04 με τον νικητή να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την Νάπολι ή την Μίλαν.