Απτόητος ο Τούχελ μετά την ήττα από τη Σίτι: «Ήμασταν εκπληκτικοί - Είμαι ερωτευμένος με την ομάδα μου»

Τόμας Τούχελ

i

Τόμας Τούχελ/©Photo by Stefan Matzke - sampics/Getty Images/Ideal Images

Απτόητος ο Τούχελ μετά την ήττα από τη Σίτι: «Ήμασταν εκπληκτικοί - Είμαι ερωτευμένος με την ομάδα μου»

Κώστας Τσιακλής 10:53 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 12.04.2023

Αν και η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής της, Τόμας Τούχελ, δήλωσε πως ερωτεύτηκε την ομάδα του λόγω του τρόπου με τον οποίο έπαιξε.

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League. Ο προπονητής των «Βαυαρών», Τόμας Τούχελ, παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα δήλωσε πως ερωτεύτηκε την ομάδα του με τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε.

Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το 3-0 επί της Μπάγερν: «Νιώθω σαν να μεγάλωσα 10 χρόνια, θέλω άδεια»
CHAMPIONS LEAGUE

10:13 - 12.04.2023

Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το 3-0 επί της Μπάγερν: «Νιώθω σαν να μεγάλωσα 10 χρόνια, θέλω άδεια»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δήλωσε πως η νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν άνετη και γι' αυτόν τον λόγο μεγάλωσε δέκα χρόνια.

Ο Γερμανός τεχνικός κράτησε τα καλά στοιχεία από το παιχνίδι και δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε να φύγει με κάτι καλύτερο από το Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα ο Τόμας Τούχελ είπε: «Ερωτεύτηκα την ομάδα μου χθες το βράδυ, με τον τρόπο που έπαιξαν. Παίξαμε με προσωπικότητα και θάρρος. Ήταν πολύ διασκεδαστικό σήμερα. Πώς τα καταφέραμε, ήμασταν δυνατοί, συναισθηματικοί, ήμασταν έξυπνοι. Είδα μια εξαιρετική εμφάνιση μέχρι το 60ο λεπτό... Μας λείπει λίγο η φόρμα και λίγο η εμπιστοσύνη.

Χρειάζεσαι λίγη τύχη σε παιχνίδια όπως αυτό, μια κόντρα, κάτι τέτοιο που θα άλλαζε το μομέντουμ. Ξέρω ότι ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αξίζαμε ένα αποτέλεσμα σήμερα. Θα συνεχίσουμε. Αυτός (ο Ρόδρι) σκόραρε με το αδύναμο του πόδι και πολύ μακριά από την εστία». Όλοι είναι απογοητευμένοι. Είναι ένα ανάμεικτο συναίσθημα: Νομίζω ότι οι παίκτες δεν αισθάνονται σαν να έχασαν με 3-0. Είναι τεράστια πρόκληση να το ανατρέψεις. Δεν θα τα παρατήσουμε αλλά είμαστε ρεαλιστές. Δεν θα τελειώσει μέχρι να είμαστε στο ντους».

Την ίδια άποψη με τον προπονητή του έχει και ο αρχηγός της Μπάγερν, Τζόσουα Κίμιχ. Ο Γερμανός μέσος με τη σειρά του δήλωσε: «Είδαμε απόψε ότι είναι δυνατόν να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με τη Μάντσεστερ Σίτι και είναι πιθανό να κερδίσουμε. Έχουμε την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στην ομάδα για να το ανατρέψουμε».