Ενδειξη σεβασμού από τον Ζοάο Κανσέλο: Αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς αλλά απέφυγε να πατήσει το σήμα της Σίτι (vid)

Ζοάο Κανσέλο

i

PrtScr

Ενδειξη σεβασμού από τον Ζοάο Κανσέλο: Αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς αλλά απέφυγε να πατήσει το σήμα της Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας 08:51 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 12.04.2023

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αποδοκίμασαν τον Ζοάο Κανσέλο, στην επιστροφή του στο «Έτιχαντ», ωστόσο ο Πορτογάλος μπακ δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε και τον έκανε τον ποδοσφαιριστή που είναι σήμερα.

Ο Ζοάο Κανσέλο δεν δέχτηκε την πιο θερμή υποδοχή από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια του αγώνα του με την Μπάγερν Μονάχου στο «Έτιχαντ» για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Πορτογάλος μπακ επέστρεψε στο γήπεδο της πρώην του ομάδας, λίγους μήνες αφότου αποχώρησε ξαφνικά από τους Πολίτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με προορισμό το Μόναχο.

Οι ενδείξεις έδειχναν ότι τα πράγματα δεν είχαν τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο μεταξύ του παίκτη και του προπονητή, Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά υπήρχε ακόμα πιθανότητα να επιστρέψει το καλοκαίρι. Ωστόσο, φαίνεται ότι στους οπαδούς των Πολιτών δεν αρέσει πολύ η ιδέα να τον δουν ξανά στην «γαλάζια» όχθη του Μάντσεστερ. Αυτό άλλωστε φάνηκε κι από τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Σίτι το βράδυ της Τρίτης (11/04).

Ωστόσο, αυτά τα συναισθήματα δεν φάνηκε να ανταποκρίνονται από τον 28χρονο Πορτογάλο αμυντικό, ο οποίος έδειξε τον σεβασμό του στην πρώην ομάδα του, πριν τη σέντρα. Οι κάμερες της UEFA απαθανάτισαν τον Κανσέλο να φτάνει στο γήπεδο και να αποφεύγει, ως ένδειξη σεβασμού, το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι που ήταν τυπωμένο στο χαλί.