«Τρίζει» η πρωτιά της Ντόρτμουντ μετά το 1-1 με την Μπόχουμ

Μπόχουμ - Ντόρτμουντ

i

© Youtube

«Τρίζει» η πρωτιά της Ντόρτμουντ μετά το 1-1 με την Μπόχουμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:35 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 29.04.2023

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Μπόχουμ, μένοντας στο 1-1, βάζοντας τον εαυτό της σε «μπελάδες». Η Μπάγερν Μονάχου... καραδοκεί στη δεύτερη θέση και με ματς λιγότερο χρειάζεται νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ «αυτοκτόνησε» κόντρα στη Μπόχουμ, αφού με σκορ 1-1... άνοιξε την πόρτα της πρώτης θέσης στη Μπάγερν Μονάχου. Για να την «περάσουν» οι Βαυαροί θα πρέπει απλά να επικρατήσουν της Χέρτα και με αυτόν τον τρόπο θα επιστρέψουν στην κορυφή της Bundesliga.

Για να δει κανείς γκολ έπρεπε απλά να συγχρονιστεί από νωρίς, αφού μόλις στο 5ο λεπτό η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ χάρη στον Λοσίγια, ο οποίος με βολίδα έκανε το 1-0. Η απάντηση των Βεστφαλών άμεση, με τον Αντεγιέμι να βρίσκει κενή εστία και να ισοφαρίζει σε 1-1 μόλις 120 δευτερόλεπτα αργότερα.

Ακολούθησε στο 55' η διαμαρτυρία της Μπόχουμ για πέναλτι, με τον ρέφερι όμως να μη «συγκινείται» και να δίνει συνέχεια. Το ίδιο συνέβη και από πλευράς φιλοξενούμενων, με την πτώση του Ατεγιέμι να μην καταλογίζεται ως παράβαση από τον Στέγκεμαν. Εκεί όμως που υπήρξε έντονος εκνευρισμός ήταν στο 90ο λεπτό, όταν το 2-1 του Χούμελς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.