«Νοσοκομείο» η Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου

i

©Photo by Markus Gilliar - GES Sportfoto/Getty Images

«Νοσοκομείο» η Μπάγερν Μονάχου

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:04 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 28.04.2023

Οι Νταγιό Ουπαμεκανό και Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ αποκλείστηκαν από την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου με τη Χέρτα την Κυριακή (30/4), λόγω τραυματισμού.

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τη Χέρτα στο Μόναχο (30/4), για την 30η αγωνιστική της Bundesliga, με σκοπό να προσπεράσει στη βαθμολογία την αιώνια αντίπαλό της, Ντόρτμουντ.  

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, αποκάλυψε ότι ο Νταγιό Ουπαμεκανό θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Χέρτα. Οι Βαυαροί θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος τραυματίστηκε στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Μάιντζ, και τον Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, αλλά οι Λέον Γκορέτσκα και Κινγκσλέι Κομάν αναμένεται να απουσιάσουν.

«Ο Ούπα τραυματίστηκε. Έσκισε έναν μυ και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Ο Γκορέτσκα έχει μελανιασμένο γόνατο, αλλά θα είναι καλά. Ο Κομάν επίσης δεν προπονήθηκε σήμερα, αλλά θα έπρεπε να είναι καλά επίσης. Ο Τσούπο- Μότινγκ είναι εκτός», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου. 

Tags: