Έξω φρενών ο Τούχελ με τους παίκτες του στην προπόνηση - Έσπασε κοντάρι με το πόδι του

Τόμας Τούχελ

i

©Print Screen

Έξω φρενών ο Τούχελ με τους παίκτες του στην προπόνηση - Έσπασε κοντάρι με το πόδι του

Sportal newsroom 19:47 - 27.04.2023

Έξαλλος έγινε ο Τόμας Τούχελ με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σπάζοντας μάλιστα και ένα κοντάρι με το πόδι του.

Άνω κάτω είναι η Μπάγερν Μονάχου τους τελευταίους μήνες. Στο Champions League έχει αποκλειστεί στα προημιτελικά από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο Κύπελλο επίσης, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στη δεύτερη θέση πίσω από τη Ντόρτμουντ

Έξαλλος ο Καν με τους παίκτες της Μπάγερν: «Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κ@λο τους»
BUNDESLIGA

10:37 - 23.04.2023

Έξαλλος ο Καν με τους παίκτες της Μπάγερν: «Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κ@λο τους»

Έξω φρενών έχει γίνει ο Όλιβερ Καν με τους παίκτες της Μπάγερν μετά την ήττα από την Μάιντς, η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη της Ντόρτμουντ την έστειλε στη δεύτερη θέση.

Μέσα σε όλα αυτά οι Βαυαροί άλλαξαν και προπονητή, όπου απέλυσαν τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και απέκτησαν τον Τόμας Τούχελ. Παρόλα αυτά ο Γερμανός τεχνικός είναι όπως φαίνεται αρκετά απογοητευμένος από τους παίκτες του. 

Στην προπόνηση της Πέμπτης (27/4) ο πρώην προπονητής της Τσέλσι έγινε έξω φρενών με τους παίκτες της ομάδας. Από τα νεύρα του μάλιστα έσπασε κι ένα κοντάρι με το πόδι του. Όπως αναφέρει η Bild ο λόγος που ο Τούχελ εκνευρίστηκε είναι κάτι που δεν του άρεσε στο προπονητικό διπλό

Πάντως ο Τούχελ δεν είναι ο μόνος που είναι έξω φρενών με τους παίκτες της Μπάγερν. Ο Όλιβερ Καν μετά από την ήττα από τη Μάιντζ, η οποία «έριξε» τους Βαυαρούς στη δεύτερη θέση, τα... έχωσε σε όλους. 

«Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κώλο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας. 

«Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά... ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ», ανέφερε ο πρόεδρος της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ.