Οι προηγούμενοι παίκτες που έχουν καταφέρει να βάλουν τέσσερα γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Οι προηγούμενοι παίκτες που έχουν καταφέρει να βάλουν τέσσερα γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:11 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Τάτι Καστεγιάνος πραγματοποίησε μια εμφάνιση που θα θυμάται για όλη του τη ζωή, καθώς σκόραρε τέσσερις φορές απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά πολλές φορές στο κοντινό παρελθόν.

Ο Τάτι Καστεγιάνος έγραψε ιστορία χτες στην αναμέτρηση της Χιρόνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας τέσσερις φορές εις βάρος της «Βασίλισσας» κάτι που στο παρελθόν έχει επιτευχθεί από διάφορους ποδοσφαιριστές.

Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός της Χιρόνα πήρε την σκυτάλη από ένα μεγάλο «αρπακτικό» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μόλις πριν από 10 χρόνια, στις 24 Απριλίου του 2013, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που πλέον αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, σκόραρε τέσσερις φορές απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League.

Ο Λέβα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση χρειάστηκε λιγότερο από δέκα λεπτά για να κάνει την αρχή και να πετύχει το πρώτο του τέρμα. Αν κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο Πολωνός επιθετικός χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά στο δεύτερο για να πετύχει τέσσερα γκολ στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης.

Λεβαντόφσκι για Μέσι: «Η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα, θα χαρώ πολύ να παίξω μαζί του»
LA LIGA

17:58 - 11.04.2023

Λεβαντόφσκι για Μέσι: «Η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα, θα χαρώ πολύ να παίξω μαζί του»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρευρισκόμενος σε μια παρουσίαση βιβλίου αναφέρθηκε τον Λιονέλ Μέσι και σχολίασε ότι η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα και ότι θα χαρεί να παίξει μαζί του.

Αν και στον μεταξύ τους επαναληπτικό έχασε εντός έδρας με 2-0, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπου θα αντιμετώπιζε την Μπάγερν Μονάχου σε έναν γερμανικό εμφύλιο. Εκεί η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα με 2-1 χάρη σε ένα γκολ του Άριεν Ρόμπεν στο 89’.

Ένας ακόμα που το έχει καταφέρει είναι ο Ντιέγκο Μιλίτο με την φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα. Ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε τέσσερις φορές στην επιβλητική νίκη απέναντι στην Ρεάλ με 6-1 για τα ημιτελικά του Copa Del Rey το 2006. Ο Μιλίτο έβαλε τις βάσεις απ' το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας χατ-τρικ και στο 56' έβαλε το κερασάκι στη τούρτα για να γίνει ο πρώτος που το καταφέρνει μες τον 21ο αιώνα