Λεβαντόφσκι για Μέσι: «Η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα, θα χαρώ πολύ να παίξω μαζί του»

Λεβαντόφσκι και Μέσι

i

©intime

Λεβαντόφσκι για Μέσι: «Η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα, θα χαρώ πολύ να παίξω μαζί του»

Sportal newsroom 17:58 - 11.04.2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρευρισκόμενος σε μια παρουσίαση βιβλίου αναφέρθηκε τον Λιονέλ Μέσι και σχολίασε ότι η θέση του είναι στην Μπαρτσελόνα και ότι θα χαρεί να παίξει μαζί του.

Τα σενάρια και οι φήμες για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα ακούγονται αρκετά έντονα τις τελευταίες μέρες. Για το θέμα αυτό πήρε θέση και ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα», Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει μαζί με τον Αργεντινό. Συγκεκριμένα ο Πολωνός βρισκόταν σε μία παρουσίαση βιβλίου και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η θέση του Λίο είναι στην Μπαρτσελόνα

«Ο Μέσι ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αν επιστρέψει θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ξέρουμε πως η θέση του είναι εδώ, στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω ότι την ερχόμενη σεζόν θα μπορέσουμε να παίξουμε μαζί».

Για τη φετινή σεζόν στην ομάδα ανέφερε: «Ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε την La Liga και είμαστε σε καλό δρόμο. Εάν κατακτήσουμε τον τίτλο, πολλοί παίκτες θα αποκτήσουν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε όλοι για να προοδεύσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη μάχη της La Liga και υπάρχουν ακόμα πόντοι να διεκδικήσουμε, αλλά δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε από την Ρεάλ

Πρέπει να βάζουμε γκολ και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς. Το Μουντιάλ έφερε κόπωση σε αρκετούς παίκτες, ο κόσμος περιμένει πάντα περισσότερα γκολ αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση».