Τσάβι: «Δεν έχουμε γελοιοποιηθεί»
i

Τσάβι / screenshot via Twitter

Τσάβι: «Δεν έχουμε γελοιοποιηθεί»

Sportal newsroom 12:02 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 13.01.2023

Μία ερώτηση δημοσιογράφου έβγαλε τον Τσάβι «από τα ρούχα του» μετά τη πρόκριση επί της Μπαρτελόνα στο κύπελλο.

Η Μπαρτσελόνα αν και ήταν σχεδόν πλήρης νίκησε δύσκολα την Ιντερσίτι (4-3) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας. Οι «Μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν στην αρχή τρεις φορές, αλλά κατάφεραν και τις τρεις φορές να δεχτούν γκολ. Τελικά το τέρμα του Φατί στο 103' έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τσάβι δήλωσε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή, ενώ έκανε το ματς δύσκολο μόνη της. Κάποια στιγμής ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Έχετε φέρει τον εαυτό σας στα όρια της γελοιοποίησης;».

Οριόλ Σολδεβίλα: Ο ήρωας από τη La Masia πέτυχε χατ-τρικ κι έκανε την Μπαρτσελόνα να τρέμει (vids)
LA LIGA

09:23 - 05.01.2023

Οριόλ Σολδεβίλα: Ο ήρωας από τη La Masia πέτυχε χατ-τρικ κι έκανε την Μπαρτσελόνα να τρέμει (vids)

Ο Οριόλ Σολδεβίλα, ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της περίφημης La Masia, μπορεί με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα να μην έδωσε τελικά την πρόκριση στην ομάδα του, Ιντερσίτι, όμως κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του.

Εμφανώς ενοχλημένος ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα απάντησε «όχι», ενώ τόνισε ότι εφτά ομάδες από τη πρώτη κατηγορία έχουν αποκλειστεί στο κύπελλο.

«Όχι.Αυτό δεν είναι μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Είναι δύσκολο να κερδίζεις. Θέλεις να πεις ότι όλες οι ομάδες της La Liga που έχουν αποκλειστεί έχουν γελοιοποιηθεί; Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες. Ο Σιβιέρο κάνει καλή δουλειά, όπως έκανε και η Ιντερσίτι. Πρέπει να τους σέβεσαι», ήταν συγκεκριμένα η απάντησή του.