Τσάβι για Ντεμπελέ: «Είμαι απογοητευμένος, δεν περίμενα να φύγει»

Τσάβι για Ντεμπελέ: «Είμαι απογοητευμένος, δεν περίμενα να φύγει»

Sportal newsroom 13:23 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 02.08.2023

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση του από την Μπαρστλόνα με τον προπονητή της ομάδας Τσάβι να επιβεβαιώνει με τα λεγόμενα του την φυγή του Γάλλου από την Μπάρτσελονα.

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις που ακολούθησαν μετα την φιλική επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί της Μίλαν με 1-0 ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γάλλο εξτρέμ. Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια του για την αποχώρηση του Ουσμπαν Ντεμπελέ από την ομάδα του επιβεβαιώνοντας με τα λεγόμενα του την μετακόμιση του Γάλλου στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

« O Ντεμπελέ μας είπε ότι ήθελε να φύγει και ότι είχε πρόταση από την Παρί. Είναι προσωπική απόφαση, νιώθω άσχημα γιατί τον φροντίσαμε αρκετά, αλλά έχει αυτή την πρόταση και γι' αυτό δεν τον πίεσα να παίξει στο φιλικό.

 Είναι ο νόμος της αγοράς, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτή την πρόταση, είναι απρόσιτη και του εύχομαι καλή τύχη και αναγνωρίζω ότι μας προσέφερε πολλά. Μας είπε ότι είχε μιλήσει με τον Λουίς Ενρίκε και με τον Νασέρ Αλ Χελαΐφι και ότι δεν υπήρχε τρόπος να τον πείσουμε».

Να θυμίσουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ενημερώσει εγγράφως τους «Μπλαουγκράνα» ότι η μετακίνηση του Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται στη τελική ευθεία με τον Γάλλο εξτρέμ να έχει πει το «Ναι» σε πενταετές συμβόλαιο. Οι Παριζιάνοι θα βγάλουν από τα ταμεία τους 50 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ενεργοποιήσουν την ρήτρα του και να τον κάνουν δικό τους.