Τσάβι: «Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο - Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί»

Τσάβι

i

© PrtScr

Τσάβι: «Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο - Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί»

Ο Τσάβι θα παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και για τις επόμενες σεζόν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Τσάβι Ερνάντες ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα και θα παραμείνει στον πάγκο της και τις επόμενες σεζόν και συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπλαουγκράνα, καθώς έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα. 

Μέχρι στιγμής, ο 43χρονος προπονητής έχει μετρήσει 59 νίκες, 16 ισοπαλίες, 19 ήττες, 178 γκολ υπέρ και 93 κατά σε 94 ματς στα οποία κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Μετά τη λήξη του ματς με την Μπέτις, στο οποίο η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη εύκολα, ο Τσάβι επιβεβαίωσε τις φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί».

Τσάβι: «Στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει υπομονή, η ομάδα δεν έχει σχέση με τη Σίτι και το ξέρει ο Πεπ»

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντες μίλησε για τα βραβεία της FIFA και συγκεκριμένα για το The Best, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν. Αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του η πορεία μιας ομάδας είναι δουλειά όλου του επιτελείου.

«Μετά από όλα τα κάστανα που μου έδωσαν (να βγάλω από τη φωτιά), είμαι στο The Best. Είναι αστείο. Μετά από όλα όσα υπέφερα. Δεν του δίνω σημασία, είναι δουλειά όλης της ομάδας. Γίνεται λόγος για τον προπονητή, αλλά πίσω από εκείνον υπάρχει επιτελείο, διοικητικό συμβούλιο, ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό είμαστε στα ατομικά βραβεία. Δεν του δίνω σημασία, γελάω μερικές φορές», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια μίλησε για την Μπαρτσελόνα, για την οποία σχολίασε πως δεν υπάρχει υπομονή. Σύγκρινε τους «μπλαουγκράνα» μάλιστα τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας πως δεν έχουν καμία σχέση οι δύο ομάδες.

«Στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει υπομονή. Η Σίτι δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ το ξέρει. Το επίπεδο πίεσης είναι διαφορετικό. Αυτό είναι ένα υπερωκεάνιο. Έχουν παίξει όλων των ειδών τα παιχνίδια, καλά, κακά κλπ. Θυμάμαι το ματς κόντρα στην Μπάγερν, που κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Μου είπατε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Η νίκη είναι συνέπεια του να παίζεις καλά. 

Πρέπει να έχεις υπομονή με τη διαδικασία και τους παίκτες. Πέρυσι αποδείχθηκε ότι είχαμε ένα πλάνο. Πρέπει να το αποδείξουμε από αύριο. Τον Ιούνιο θα δούμε αν φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Το να το λες τώρα είναι ανόητο», ανέφερε χαρακτηριστικά.