Τσάβι: «Στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει υπομονή, η ομάδα δεν έχει σχέση με τη Σίτι και το ξέρει ο Πεπ»

Τσάβι.

i

©printscreen

Τσάβι: «Στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει υπομονή, η ομάδα δεν έχει σχέση με τη Σίτι και το ξέρει ο Πεπ»

Δημήτρης Χούπης 21:49 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 15.09.2023

Ο Τσάβι μίλησε για τα βραβεία της FIFA, λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν, ενώ τόνισε πως στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει καθόλου υπομονή.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι μίλησε για τα βραβεία της FIFA και συγκεκριμένα για το The Best, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν. Αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του η πορεία μιας ομάδας είναι δουλειά όλου του επιτελείου. 

«Μετά από όλα τα κάστανα που μου έδωσαν (να βγάλω από τη φωτιά), είμαι στο The Best. Είναι αστείο. Μετά από όλα όσα υπέφερα. Δεν του δίνω σημασία, είναι δουλειά όλης της ομάδας. Γίνεται λόγος για τον προπονητή, αλλά πίσω από εκείνον υπάρχει επιτελείο, διοικητικό συμβούλιο, ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό είμαστε στα ατομικά βραβεία. Δεν του δίνω σημασία, γελάω μερικές φορές», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Μαζί με τον τεχνικό του «μπλαουγκράνα» υποψήφιος είναι ο Άντζι Ποστέκογλου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Σιμόνε Ιντζάγκι και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι

Στη συνέχεια μίλησε για την Μπαρτσελόνα, για την οποία σχολίασε πως δεν υπάρχει υπομονή. Σύγκρινε τους «μπλαουγκράνα» μάλιστα τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας πως δεν έχουν καμία σχέση οι δύο ομάδες. 

H La Liga ανακοίνωσε τους μισθούς των ομάδων για τη σεζόν 2023-2024 και η διαφορά μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... είναι χαοτική
LA LIGA

15:05 - 14.09.2023

H La Liga ανακοίνωσε τους μισθούς των ομάδων για τη σεζόν 2023-2024 και η διαφορά μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... είναι χαοτική

Η La Liga, όπως κάνει κάθε χρόνο, ανακοίνωσε τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της κάθε ομάδας που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και η διαφορά που έχει αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα, μοιάζει εξωπραγματική.

«Στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει υπομονή. Η Σίτι δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ το ξέρει. Το επίπεδο πίεσης είναι διαφορετικό. Αυτό είναι ένα υπερωκεάνιο. Έχουν παίξει όλων των ειδών τα παιχνίδια, καλά, κακά κλπ. Θυμάμαι το ματς κόντρα στην Μπάγερν, που κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Μου είπατε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Η νίκη είναι συνέπεια του να παίζεις καλά. Πρέπει να έχεις υπομονή με τη διαδικασία και τους παίκτες.

Πέρυσι αποδείχθηκε ότι είχαμε ένα πλάνο. Πρέπει να το αποδείξουμε από αύριο. Τον Ιούνιο θα δούμε αν φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Το να το λες τώρα είναι ανόητο», ανέφερε χαρακτηριστικά.