Τα έψαλλε ο Τσάβι στους παίκτες του: «Είναι τελικός, ξυπνήστε!» (vid)
i

Ο Τσάβι τα βάζει με τους παίκτες του/PrtScr

Τα έψαλλε ο Τσάβι στους παίκτες του: «Είναι τελικός, ξυπνήστε!» (vid)

Κώστας Τόπας 12:05 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 13.01.2023

Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της παράτασης κόντρα στην Μπέτις και τα έψαλλε σε έντονο ύφος στους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να «λυγίσει» την Μπέτις στην κανονική διάρκεια (1-1), ούτε στην παράταση (2-2), αλλά το έκανε στη διαδικασία των πέναλτι (3-2), όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια.

Μόνο που ο Τσάβι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των «μπλαουγκράνα». Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της παράτασης, ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του και τα έψαλλε στους παίκτες.

Η πρώτη αντίδραση του Πικέ μετά το τραγούδι «επίθεση» της Σακίρα (vid)
REST OF THE WORLD

08:41 - 13.01.2023

Η πρώτη αντίδραση του Πικέ μετά το τραγούδι «επίθεση» της Σακίρα (vid)

Μετά το τραγούδι «επίθεση» της Σακίρα, η προσδοκία στα κοινωνικά δίκτυα για την επόμενη κίνηση του Ζεράρ Πικέ ήταν πολύ μεγάλη και ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν άργησε ούτε 24 ώρες να κάνει την εμφάνισή του...

«Όλοι έχουμε σταματήσει. Θέε μου... Είναι ένας τελικός, είναι ένας τίτλος! Είμαστε όλοι σκ@τ#. Πάμε... πάμε...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι πήραν την πρόκριση για τον τελικό, έστω και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Αργότερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο Τσάβι διαβεβαίωσε ότι με τα λόγια του προσπάθησε να παρακινήσει τους παίκτες του να δείξουν τον θυμό και τη φιλοδοξία τους στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα. Οπως κι έπραξαν...