Παίρνει Ροναλντίνιο η Μπαρτσελόνα (pic)
i

Ζοάο Μέντες ντε Άσις Μορέιρα / PrtScr

Παίρνει Ροναλντίνιο η Μπαρτσελόνα (pic)

Sportal newsroom 22:30 - 12.01.2023

Ο γιος του Ροναλντίνιο κάνει δοκιμαστικές προπονήσεις με την ακαδημία της Μπαρτσελόνα και είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους Καταλανούς.

Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του ο γιος του Ροναλντίνιο! Ο Ζοάο Μέντες ντε Άσις Μορέιρα, περνάει δοκιμαστικά στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η καταλανική Sport.

Ο 17χρονος άσος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Κρουζέιρο.

Ωστόσο, πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του και αυτές τις μέρες δοκιμάζεται στην Κ-19 των «μπλαουγκράνα», με τους οποίους θα φτάσει σε συμφωνία αν κριθεί άξιος να αγωνιστεί στη Μασία.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο διοικητικός ηγέτης της Μπάρτσα, Τζουάν Λαπόρτα, βρίσκεται σε απευθείας επαφές με τον νεαρό ταλαντούχο επιθετικό.

Φυσικά, δεν χρειάζονται συστάσεις για τον πατέρα του Ζοάο Μέντες ντε Άσις Μορέιρα. Ο Ροναλντίνιο έκανε μεγάλη καριέρα στην Μπαρτσελόνα, μετρώντας 207 συμμετοχές, 94 γκολ και 70 ασίστ, ενώ κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και ένα Champions League.