Τσαούσης: «Χαίρομαι για το μεγάλο βήμα του Πάμπλο Γκαρσία - Είναι ένας άνθρωπος που τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο»

Μάριος Τσαούσης

i

© Intime

Τσαούσης: «Χαίρομαι για το μεγάλο βήμα του Πάμπλο Γκαρσία - Είναι ένας άνθρωπος που τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο»

Μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανσερραϊκό (3-2), ο Μάριος Τσαούσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο συνυπήρξε στον ΠΑΟΚ.

Χάρη στο γκολ του Άλεξιτς στις καθυστερήσεις, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 σε ένα ματς που τα είχε όλα, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Μάριος Τσαούσης ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Ηπειρωτών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα του αγώνα και τα λάθη της άμυνας: «Τα αβίαστα λάθη ήταν καθοριστικά για εμάς ώστε να μην πάρουμε αυτό που ίσως αξίζαμε. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν πήραμε τίποτα, τα λάθη είναι συνολικά σε μία ομάδα. Είμαστε καλή ομάδα και αξίζουμε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Πρόσθεσε: «Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, αλλά είναι η δουλειά μας. Μας αρέσει να παίζουμε και αυτό που πάθαμε σήμερα ελπίζουμε να το αντιστρέψουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι κρίμα να χάνεις στο 90' αλλά έχουμε αισιοδοξία, πιστεύουμε στην ομάδα και θα το αποδείξουμε σε όλους».

Για τη συνάντησή του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Μιλήσαμε με τον κόουτς. Χαίρομαι πολύ για το μεγάλο του βήμα. Το αξίζει, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο και του εύχομαι τα καλύτερα».

Γκαρσία: «Όλα τα ματς θα είναι δύσκολα, όποιος έχει θέμα με την καρδιά καλύτερα να μην έρθει»

Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και παράλληλα συνέστησε σε όσους έχουν θέμα με την καρδιά να μην έρχονται να βλέπουν τα παιχνίδια.

Για το ματς και ότι η ομάδα πήρε τη νίκη στο τέλος: «Έτσι είναι. Δεν είναι εύκολο να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πει την προηγούμενη χαρά, όποιος έχει θέμα με την καρδιά να μην έρθει. Γιατί όλα τα ματς θα είναι δύσκολα. Είχαμε πει ότι η βοήθεια του κόσμου θα είναι χρήσιμη. Χάσαμε πόντους, τα παιδιά μάθανε από τα λάθη τους. Παίζουμε με ομάδες που είναι χρόνια στην Α' Εθνική, εμείς μόλις ανεβήκαμε και προσπαθούμε να παίξουμε όπως μπορούμε». 

Στο τέλος ο Γκαρσία έκλεισε λέγοντας: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, γιατί δούλεψα μαζί τους πολλά χρόνια. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά πάλι καλά με σκληρή δουλειά οι παίκτες καταφέρανε να παίξουν Α' Εθνική. Εμείς τους βοηθάμε αλλά όλα ήταν αποτελέσματα προσπάθειας».