Γκαρσία: «Η νίκη είναι αφιερωμένη για τον κόσμο μας»
i

©Intime

Γκαρσία: «Η νίκη είναι αφιερωμένη για τον κόσμο μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:45 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 28.09.2023

Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε ευχαριστημένος μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τόνισε πως το σημερινό τρίποντο είναι αφιερωμένο στον κόσμο της ομάδας του. Την ίδια ώρα, ο Θανάσης Στάικος υποστήριξε πως δεν ήταν η μέρα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Ηπειρώτες.

Με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Κόστα Άλεξιτς ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Πανσερραϊκός πήρε μία σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως το σημερινό τρίποντο είναι αφιερωμένο στον κόσμο της ομάδας του. 

«Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη, είχαμε πει ότι όποιος έχει θέμα καρδιάς να μην έρθει, όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, πρέπει να τα δώσουμε όλα με τον κόσμο μαζί μας, θα είναι πολύ δύσκολο. Η βοήθεια του κόσμου θα είναι χρήσιμη, τα παιδιά μάθανε από τα λάθη τους. Παίζουμε με ομάδες που έχουν χρόνια στην Α' εθνική. Είμαστε καινούργια ομάδα, μόλις ανεβήκαμε και προσπαθούμε να παίξουμε όπως μπορούμε. Η νίκη αυτή είναι για τον κόσμο.

Είναι μεγάλη μου χαρά γιατί δούλεψα με κάποια από αυτά τα παιδιά χρόνια, απ' έξω δεν μπορείτε να δείτε όλη τη δουλειά. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά με σκληρή δουλειά, οι παίκτες κατάφεραν να παίξουν Α' εθνική. Εμείς απλώς τους βοηθάμε αλλά όλα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας».

Στάικος: «Δεν ήταν καλή μέρα για μας»

Την ίδια ώρα, ο Θανάσης Στάικος υποστήριξε πως δεν ήταν η μέρα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Ηπειρώτες. 

«Δεν ήταν καλή μέρα για μας. Το παιχνίδι είχε μια συγκλονιστική εξέλιξη, μπήκαν γκολ τα οποία ανέτρεψαν την ψυχολογία και την προσέγγιση κάθε ομάδας. Εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα μαζί με τα προβλήματα που έχουμε όπως είναι οι πολλές κάρτες». 

Ο Γκατσίνοβιτς λύτρωσε την ΑΕΚ, 2-1 τον Ατρόμητο σε ματς - ροντέο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:40 - 28.09.2023

Ο Γκατσίνοβιτς λύτρωσε την ΑΕΚ, 2-1 τον Ατρόμητο σε ματς - ροντέο

Σε μία αναμέτρηση... φωτιά, που η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και ο Ατρόμητος πήγε να την τιμωρήσει, ο Γκατσίνοβιτς έδωσε τη λύση στην Ένωση από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις και οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με 2-1.

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στο ματς: «Όταν κάνουμε δύο πέναλτι σίγουρα αμυντικά δεν πάμε καλά, αλλά παρόλο αυτά είχαμε και εμείς τις στιγμές μας όπως και ο Πανσερραϊκός που είναι εξίσου μια πολύ καλή ομάδα. Φτάσαμε δύο φορές στην ισοφάριση, αλλά τελικά δεν πήραμε τίποτα».