Το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, σήμερα είναι πλουσιότερο από τον Κέιν (vid)

Τσάρλι Μόργκαν & Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, σήμερα είναι πλουσιότερο από τον Κέιν (vid)

Κώστας Τόπας 08:15 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 20.05.2023

Ο Τσάρλι Μόργκαν, το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, σήμερα, βρίσκεται πάνω από τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, σε μια λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 35 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα από τα πιο αξέχαστα περιστατικά που έχουν συμβεί στην Αγγλία, είναι αυτό στον αγώνα της Τσέλσι με τη Σουόνσι το 2013 για τα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας. Τότε, ενώ η αναμέτρηση όδευε προς το τέλος της, το 17χρονο τότε ball boy προσπάθησε να καθυστερήσει τον Εντέν Αζάρ, αρνούμενος να του δώσει την μπάλα.

Εκείνη τη στιγμή, ο Βέλγος έχασε την ψυχραιμία του και τον κλώτσησε στα πλευρά, με αποτέλεσμα βέβαια να αποβληθεί. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Τσέλσι χρειαζόταν δύο γκολ ώστε να πάρει την πρόκριση και ήταν πολύτιμο. Ωστόσο, το 0-0 παρέμεινε και η Σουόνσι κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας με 5-0 στον τελικό κόντρα στην Μπρέντφορντ στο «Γουέμπλεϊ» λίγες ημέρες αργότερα.

Τώρα, δέκα χρόνια μετά από αυτό το περιστατικό, ο Μόργκαν είναι ο ιδρυτής της premium, χρυσής μάρκας βότκας AU Vodka. Ο 27χρονος, ο οποίος είναι γιος ξενοδόχου, δούλεψε με τον καλύτερο φίλο του από το σχολείο, Τζάκσον Κουίν, για να βγάλουν το προϊόν και έκτοτε, έχουν αυξηθεί σε 52 υπαλλήλους στα κεντρικά γραφεία τους στο Σουόνσι. Το 2022, η Au Vodka ανέφερε έσοδα 53 εκατομμυρίων δολαρίων με κέρδη 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι «Sunday Times» δημοσίευσαν τους 35 πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 35 ετών στη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου, με το πρώην ball boy, Μόργκαν, να βρίσκεται στην 27η θέση.

«Τα χρυσά μπουκάλια της βότκας της AU βότκα είναι προσηλωμένα σε πολλά μπαρ και κλαμπ, αλλά πριν από δέκα χρόνια ο Μόργκαν, 27 ετών, ήταν γνωστός ως το 17χρονο αγόρι που κλωτσήθηκε στα πλευρά από τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ. Ο Μόργκαν ήταν αποφασισμένος ότι το περιστατικό δεν θα έπρεπε να καθορίσει τη ζωή του. Τρία χρόνια αργότερα ο γιος του ξενοδόχου λάνσαρε μια μάρκα βότκας με τον παιδικό του φίλο Τζάκσον Κουίν. Οι πωλήσεις της AU εκτοξεύτηκαν στα 43,9 εκατομμύρια λίρες το 2021-2022», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο νεαρός επιχειρηματίας βρίσκεται πάνω από τον επιθετικό της Τότεναμ, στη σχετική λίστα με τους 35 πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 35 ετών.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός κι αρχηγός των «σπιρουνιών», που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Premier League, βρίσκεται στην 32η θέση στη λίστα.