Παραδοχή Τσάβι: «Φυσικά και η Χιρόνα μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα»

Τσάβι

i

PrtScr

Παραδοχή Τσάβι: «Φυσικά και η Χιρόνα μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας 15:27 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 09.12.2023

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι ήταν γεμάτος επαίνους για την Χιρόνα, τονίζοντας πως η ομάδα του Μίτσελ είναι φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το βράδυ της Κυριακής (10/12, 22:00) Μπαρτσελόνα και Χιρόνα κοντράρουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Τσάβι βρίσκεται στην 3η θέση της La Liga με 34 βαθμούς, ενώ η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Χιρόνα ισοβαθμεί με την Ρεάλ στην πρώτη θέση.

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης, ο Τσάβι δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλη ομάδα που θα αντιμετωπίσει, τονίζοντας μάλιστα πως η Χιρόνα αποτελεί και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος.

«Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Δεν αποτελεί έκπληξη που βρίσκεται τόσο ψηλά γιατί παίζει πολύ καλά, κάνει τα πράγματα καλά. Ο Μίτσελ είναι ένας σπουδαίος προπονητής που θέλει να έχει την μπάλα και να είναι ο πρωταγωνιστής, σε ασκούν πίεση. Κυριαρχούν σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού. Από εδώ μπορώ μόνο να δώσω συγχαρητήρια στον Μίτσελ και τη Χιρόνα. Επιπλέον, έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση, παίζουν με θράσος.

Πιστεύω ότι μπορούν να φιλοδοξούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα, το έχουν δείξει. Είναι ηγέτες. Μου αρέσει το πώς επιτίθενται, είναι γενναίοι, μερικές φορές μένουν ένας προς έναν πίσω. Το να είναι γενναίοι τους έχει κάνει εδώ», είπε ο προπονητής της Μπάρτσα.