Η παραμονή του Τσάβι προκάλεσε κρίση στην Μπαρτσελόνα

Τσάβι

i

PrtScr

Η παραμονή του Τσάβι προκάλεσε κρίση στην Μπαρτσελόνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:06 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 25.04.2024

Η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα προκάλεσε εσωτερική κρίση στον σύλλογο, με το Catalunya Radio να αναφέρει ότι ορισμένα μέλη του Δ.Σ. αναμένεται να παραιτηθούν τις επόμενες ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι η χρονιά κρίνεται ανεπιτυχής για την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο, ο Τσάβι αποφάσισε τελικά να μείνει στην αγαπημένη του ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Πρόκειται για μία ολική ανατροπή, καθώς ο Τσάβι ανακοίνωσε στις 27 Ιανουαρίου 2024 ότι θα φύγει από τον σύλλογο, λίγο μετά την βαριά ήττα από την Βιγιαρεάλ με 5-3. Δύο μήνες αργότερα, υπήρξε επαναπροσέγγιση του ζητήματος από τον Ισπανό προπονητή και τους διοικούντες και εν τέλει, όπως φαίνεται, ο Τσάβι θα συνεχίσει την προπονητική στην Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής Ντέκο και ο προπονητής συζήτησαν περισσότερο από μία ώρα στις εγκαταστάσεις της Μπάρτσα και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα, όπου βρίσκονταν επίσης τα στελέχη του συλλόγου Γιούστε κι Ετσεβέρια.

Πλέον με προπονητή τον Τσάβι, ο σύλλογος μπορεί να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη σεζόν 2024-25. Ο πρώτος φάκελος που έπρεπε να κλείσει ήταν του τεχνικού και την Τετάρτη (24/4) λύθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο Λαπόρτα σκεφτόταν ακόμη να πάει στον αγώνα μπάσκετ Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, αλλά λόγω της σύσκεψης δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο δεν ήταν όλοι σύμφωνοι με την απόφαση της παραμονής του Τσάβι, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ψήφισε την αποχώρησή του αυτό το καλοκαίρι,

Σύμφωνα με το Catalunya Radio, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κρίση και ορισμένα μέλη του Δ.Σ. αναμένεται να παραιτηθούν τις επόμενες ημέρες.