Η απόλυτη ανατροπή στη Μπαρτσελόνα – Συνεχίζει στον πάγκο της ο Τσάβι

Η απόλυτη ανατροπή στη Μπαρτσελόνα – Συνεχίζει στον πάγκο της ο Τσάβι

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:45 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 24.04.2024

Ο Τσάβι είχε δηλώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά μετά τη συνάντηση κορυφής αποφασίστηκε η παραμονή του και για τη νέα σεζόν!

Απίστευτη εξέλιξη στη Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι μένει στους Καταλανούς και θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του!

Ο τεχνικός διευθυντής Ντέκο και ο προπονητής συζήτησαν περισσότερο από μία ώρα στις εγκαταστάσεις της Μπάρτσα και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα, όπου βρίσκονταν επίσης τα στελέχη του συλλόγου Γιούστε κι Ετσεβέρια.

Υπάρχει, λοιπόν, λευκός καπνός για το μέλλον του προπονητή. Η σύσκεψη κορυφής που έγινε στο σπίτι του Λαπόρτα, με τους Γιούστε, Ντέκο, Ετσεβέρια και τον Τσάβι ήταν σε εξέλιξη το βράδυ της Τετάρτης κι όλα έδειχναν ότι ο προπονητής θα παραμείνει.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση, οι Μπόγιαν, Σολέρ και Μασίπ συμμετείχαν στη συνάντηση. Να σημειωθεί ότι ο Λαπόρτα σκεφτόταν ακόμη να πάει στον αγώνα μπάσκετ Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, αλλά λόγω της σύσκεψης δεν τα κατάφερε.

Ο Ντέκο κι ο Τσάβι έφτασαν στο προπονητικό «Ciudad Deportiva» στις 19.00 κι αποχώρησαν και οι δύο από τις εγκαταστάσεις την ίδια ώρα χωρίς να κάνουν δηλώσεις γύρω στις 20.00. Λίγα λεπτά αργότερα, βρέθηκαν στο σπίτι του Λαπόρτα.

Ο Τσάβι στη συνάντηση έπρεπε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους είχε ανατρέψει την αρχική του απόφαση, να μην συνεχίσει. Ο Λαπόρτα από την πλευρά του είχε βάλει όρους στο τραπέζι. Και προέκυψε συμφωνία!

Η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί νομικά για το γκολ «φάντασμα» του Γιαμάλ (vid)
LA LIGA

09:35 - 24.04.2024

Η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί νομικά για το γκολ «φάντασμα» του Γιαμάλ (vid)

Σύμφωνα με το καταλανικό ραδιόφωνο Rac1, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να καταφύγει στην δικαιοσύνη για να λάβει τις πλήρεις εικόνες και το ηχητικό του «Clasico» εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να καθορίσει εάν το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ έπρεπε να είχε μετρήσει.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσάβι ανακοίνωσε στα τέλη Ιανουαρίου, μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ, ότι η θητεία του ως προπονητής θα τελείωνε τον Ιούνιο. Όμως, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, φαινόταν ότι σκεφτόταν σοβαρά να συνεχίσει στον πάγκο. Κι αυτό συνέβη.

Ο Τσάβι όμως δεν είχε τον τελευταίο λόγο μόνος του. Πλέον με προπονητή τον Τσάβι, ο σύλλογος μπορεί να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη σεζόν 2024-25. Ο πρώτος φάκελος που έπρεπε να κλείσει ήταν του τεχνικού και σήμερα λύθηκε.