Τσέφεριν: «Εσείς οι δημοσιογράφοι δημιουργήσατε την ιστορία με τον Ρουμπιάλες»
i

© Intime

Τσέφεριν: «Εσείς οι δημοσιογράφοι δημιουργήσατε την ιστορία με τον Ρουμπιάλες»

Sportal newsroom 22:57 - 19.09.2023

Θέμα που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι χαρακτήρισε την υπόθεση του Λουίς Ρουμπιάλες ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Στην υπόθεση του Λουίς Ρουμπιάλες αναφέρθηκε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο πρόεδρος της UEFA χαρακτήρισε ανάρμοστη τη συμπεριφορά του πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, που φίλησε την Τζένιφερ Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής του Μουντιάλ γυναικών.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου παύθηκε από τη θέση του μετά τις αντιδράσεις εναντίον του. Ο Τσέφεριν αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί του, ενώ τόνισε ότι είναι παράλογο να του καταλογίζεται κάτι εγκληματικό.

«Αυτό που έκανε ο Ρουμπιάλες ήταν ανάρμοστο και ακατανόητο», δήλωσε ο Σλοβένος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του.

«Όμως όταν διάβασα ότι αυτή του η συμπεριφορά θεωρήθηκε σοβαρό έγκλημα… Σαν δικηγόρος, αυτό μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Οι δημοσιογράφοι έκαναν όλο αυτό το θέμα τόσο σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τσέφεριν υποστήριξε ότι πρέπει να αυξηθεί η γυναικεία παρουσία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. «Υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι σύντομα θα αυξήσουμε τον αριθμό των θέσεων που έχουν δεσμευτεί για αυτές στα όργανα της UEFA», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:32 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Εκτός Εθνικής Ισπανίας η Ερμόσο μετά το φιλί με τον Ρουμπιάλες

Η Ερμόσο έμεινε εκτός των επόμενων αγώνων της Ισπανίας με στόχο την προστασία της. Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Σουηδία και Ελβετία για το Nations League αλλά η νέα προπονητής της Εθνικής, Μόντσε Τόμε Τόμε, επέλεξε να μην καλέσει την Ερμόσο, καθώς θέλει να την προστατέψει, αλλά να τονίζει ότι γενικότερα την υπολογίζει κανονικά. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι είμαστε στο πλευρό της Τζένι σε όλα. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να την προστατέψουμε σε αυτό, είναι να μην την καλέσουμε σε αυτές τις κλήσεις, αλλά βασιζόμαστε στην Τζένι» είπε η Τόμε.