Δημοσιογράφος σε Σπανούλη: «Υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει;» - Η αφοπλιστική απάντηση που έλαβε (vid)

Δημοσιογράφος σε Σπανούλη: «Υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει;» - Η αφοπλιστική απάντηση που έλαβε (vid)

Sportal newsroom 22:14 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 19.09.2023
Ο Βασίλης Σπανούλης μάλλον... δεν έχει στο μυαλό του να μεγαλώσει την οικογένειά του!

Ο Βασίλης Σπανούλης έδειξε την... οικογενειακή του πλευρά στην κάμερα του «Άλφα», με τον «Kill Bill» να μιλάει για την γυναίκα της ζωής του, την Ολυμπία Χοψονίδου, αλλά και το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά του.

«Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα», είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης, πριν απαντήσει... κοφτά και μονολεκτικά σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού.

«Οχι», απάντησε γελώντας ο Βασίλης Σπανούλης, σε μια... πληρωμένη απάντηση.

Αναφορικά με την προπονητική, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως «Η προπονητική είναι κάτι που με κρατάει μέσα στο μπάσκετ. Έχω δύο μεγάλες αγάπες, την οικογένεια και το μπάσκετ. Οπότε με την προπονητική τα έχω και τα δύο», ενώ τέλος απάντησε στο ερώτημα για το αν θα ήθελε να προπονήσει και τα παιδιά του.

«Άμα το θέλουν. Εξαρτάτε από εκείνα. Άμα το θέλουν και το αγαπάνε, γιατί όχι;», είπε.

17:28 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Tags: