Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον 19χρονο Μάλο Γκουστό
i

Μάλο Γκουστό/Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images/ideal images

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον 19χρονο Μάλο Γκουστό

Ευγενία Κουντούρη 12:18 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 29.01.2023

Μια ακόμη μεταγραφή έκανε η Τσέλσι η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Μάλο Γκουστό από τη Λιόν αντί 30 εκατ. ευρώ μέχρι το 2030.

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η Τσέλσι, η οποία απέκτησε τον 19χρονο αμυντικό της Λιόν, Μάλο Γκούστο. Ο νεαρός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2030, ενώ η γαλλική ομάδα έλαβε 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. 

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός, θα συνεχίσει ωστόσο να αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Τσέλσι «εκρήγνυται»: Τον Ιανουάριο έχει ξοδέψει σε μεταγραφές τα περισσότερα από τo Big-5 της Ευρώπης
PREMIER LEAGUE

09:08 - 28.01.2023

Η Τσέλσι «εκρήγνυται»: Τον Ιανουάριο έχει ξοδέψει σε μεταγραφές τα περισσότερα από τo Big-5 της Ευρώπης

Τα 178,5 εκατομμύρια ευρώ που επένδυσαν οι «μπλε» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανέβασαν τις δαπάνες της «εποχής Μπόελι» στα 460,5 εκατομμύρια ευρώ, σπάζοντας ένα φράγμα που δεν είχε ξαναδεί στο ποδόσφαιρο...

Οι «μπλε» είχαν κάνει αρχικά μία προφορική πρόταση στη γαλλική ομάδα, η οποία απορρίφθηκε. Στόχος της Λιόν ήταν να τον κρατήσουν, αλλά ο παίχτης πίεζε για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λονδίνου.

 Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ κατέθεσε και δεύτερη προσφορά, προκειμένου να ικανοποιήσει τη γαλλική ομάδα και να πάρει το «ναι» για τη μεταγραφή του Γκουστό. 

Λέγεται μάλιστα ότι η Λιόν έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του 19χρονου Γάλλου, με τον Ταρίκ Λαμπτέι της Μπράιτον να είναι το επικρατέστερο όνομα.

Ο νεαρός δεξιός μπακ είναι ένας επιθετικογενής μπακ, στα πρότυπα του Ρις Τζέιμς, ο οποίος φημίζεται για την αθλητικότητά του και τη ταχύτητά του. Με τη φανέλα της Λιόν έχει 54 συμμετοχές με έξι ασίστ και κανένα γκολ.