Η Τσέλσι δεν θα προπονηθεί τελικά στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» πριν το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τσέλσι

i

Photo by Clive Rose/Getty Images

Η Τσέλσι δεν θα προπονηθεί τελικά στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» πριν το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:25 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 11.04.2023

Με απόφαση του Φρανκ Λάμπαρντ, η Τσέλσι θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο Λονδίνο και όχι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ενόψει της μεγάλης μάχης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Τσέλσι θα ταξιδέψει στην Ισπανία, για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Champions League, σε ένα άκρως ισορροπημένο ζευγάρι (12/4, 22:00). Οι Μαδριλένοι θα κοντραριστούν με τους Λονδρέζους σε διπλή αναμέτρηση, με στόχο ένα εισιτήριο για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Τσέλσι αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο σε απώλειες χρημάτων αυτή τη χρονιά
PREMIER LEAGUE

09:18 - 11.04.2023

Η Τσέλσι αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο σε απώλειες χρημάτων αυτή τη χρονιά

Η ομάδα του Λονδίνου που πλέον τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει χέρια, έχει αρκετά θέματα τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά μιας και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ενόψει της αυριανής (12/4) πολύ μεγάλης αναμέτρησης, ο προπονητής των «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ πήρε την απόφαση να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Λονδίνο κι όχι στο γήπεδο του αντιπάλου, όπως συνηθίζεται μία μέρα πριν τα μεγάλα ματς. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 44χρονος τεχνικός της Τσέλσι αποφάσισε να προπονήσει την ομάδα του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στις 11 ώρα το πρωί, καθώς μετά την προπόνηση έχει προγραμματιστεί η πτήση τσάρτερ για τη Μαδρίτη.

Επίσης, μετά τη λήξη του ματς η Τσέλσι θα επιστρέψει κατευθείαν πίσω στο Λονδίνο και ως εκ τούτου δεν θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της ισπανικής πόλης.