Τσέλσι: Ενδιαφέρον για 19χρονο δεξιό μπακ της Λυών
i

Μαλό Γκουστό / ©print screen

Τσέλσι: Ενδιαφέρον για 19χρονο δεξιό μπακ της Λυών

Δημήτρης Χούπης 16:25 - 23.01.2023

Ενδιαφέρον για τον 19χρονο δεξιό μπακ της Λυών, Μαλό Γκουστό έχει δείξει η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Η Τσέλσι μπορεί να έχει ξοδέψει κοντά στα 500 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές, αλλά απ' ότι φαίνεται θέλει κι άλλες. Αυτή τη φορά η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 19χρονο δεξιό μπακ της Λυών, Μαλό Γκουστό. 

Οι «μπλε» θέλουν έναν παίχτη πίσω από τον Ρις Τζέιμς, ο οποίος είναι κοντά στην επιστροφή του μετά το τραυματισμό. Ο Άγγλος τεχνικός της Τσέλσι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε τον Τσάλομπα ή τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα για τη θέση αυτή, αλλά θέλουν έναν ακόμα. 

Ο Γκουστό είναι στο ίδιο πρότυπο με τον Τζέιμς, δηλαδή ένας επιθετικογενής δεξιός μπακ, που συχνά θα καταλήξει δεξιός εξτρέμ, ενώ φημίζεται για την αθλητικότητά του και τη ταχύτητά του. Η Λυών ιδανικά θέλει να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον παίχτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. 

Παρόλα αυτά οι «μπλε» τον θέλουν τώρα και θα κάνουν επίσημη πρόταση στη γαλλική ομάδα εντός των επόμενων ημερών. Προηγουμένως η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έχει κάνει ήδη μία μεταγραφή από τη Ligue 1, τον Μπενουά Μπαντιασίλ από τη Μονακό, τον οποίο αγόρασε 35 εκατομμύρια λίρες.