Προτιμάει Άρσεναλ από Τσέλσι ο Ντέκλαν Ράις
i

Ο Ντέκλαν Ράις/instagram

Προτιμάει Άρσεναλ από Τσέλσι ο Ντέκλαν Ράις

Sportal newsroom 11:42 - 22.01.2023

Είναι σχεδόν βέβαιο πως το καλοκαίρι ο Ντέκλαν Ράις θα αποχωρήσει από τη Γουέστ Χαμ και παρά το ενδιαφέρον και της Τσέλσι, η Άρσεναλ είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Από τους κορυφαίους κεντρικούς χαφ είναι τα τελευταία χρόνια ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος πιθανότατα διανύει την τελευταία σεζόν του στη Γουέστ Χαμ. Το που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι άγνωστο, ωστόσο «μνηστήρες» υπάρχουν και μάλλον δεν θα χρειαστεί να μετακινηθεί από το Λονδίνο.

Ο λόγος είναι πως οι δυο ομάδες που αυτή τη στιγμή δείχνουν να είναι πιο «ζεστές» για την απόκτησή του είναι η Άρσεναλ και η Τσέλσι. Προβάδισμα, ωστόσο, για την απόκτηση του Ράις έχουν οι «κανονιέρηδες», μιας και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία ο παίκτης προτιμάει να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα.

O 24χρονος μέσος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Τσέλσι ως τα 14 του και στους «μπλε» υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να γυρίσει στην ομάδα. Ωστόσο, η παρουσία του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της Άρσεναλ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, μιας και ο Ράις εκτιμά πολύ το στυλ ποδοσφαίρου του.

Βέβαια, πριν φτάσει στο σημείο να επιλέξει ο Ράις, πρέπει ο όποιος ενδιαφερόμενος να τα βρει στο οικονομικό με τη Γουέστ Χαμ και τα «σφυριά» δεν πρόκειται να αξιώσουν λιγότερα από 100 εκατομμύρια λίρες