Ενδιαφέρον της Τσέλσι για Τόνεϊ

Άιβαν Τόνεϊ

i

© Photo by Alex Davidson/Getty Images

Ενδιαφέρον της Τσέλσι για Τόνεϊ

Ιάσονας Τσίλης 22:01 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 14.09.2023

Η Τσέλσι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Άιβαν Τόνεϊ τον Ιανουάριο, όταν και λήγει η τιμωρία που του έχει επιβληθεί για παράνομο στοιχηματισμό.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, επιθυμούν την ενίσχυση τους στην επίθεση, έχοντας ανάγκη από ένα σέντερ φορ με έφεση στο σκοράρισμα, τομέα στον οποίο πονάνε από πέρυσι.

Ένα από το ονόματα που ακούγονται για την Τσέλσι, είναι αυτό του Άιβαν Τόνεϊ. Ο Άγγλος φορ, ήταν εξαιρετικός την περασμένη σεζόν, πετυχαίνοντας 20 γκολ σε 33 αναμετρήσεις, επίδοση που τον κατέταξε τρίτο στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην Premier League.

Η χρονιά ωστόσο, έκλεισε με πικρό τρόπο για τον Τόνεϊ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό σε παιχνίδια της Μπρέντφορντ και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγώνες μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου 2024. 

Η Τσέλσι άλλωστε, δεν διαθέτει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του επιθετικού των «μελισσών», με τον Τζάκσον να μην έχει πείσει σε καμία περίπτωση ως τώρα ότι μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα στο σκοράρισμα και τον Νκουνκού που θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις να είναι τραυματίας για μεγάλο διάστημα.

Ενοχλημένος ο Τιάγκο Σίλβα με τα στατιστικά του στο EA Sports: «Δεν βλέπουν ποδόσφαιρο, βλέπουν τα παιχνίδια με τα μάτια κλειστά»

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η EA κάνει γνωστά τα στατιστικά των παικτών κατά τη δική της κρίση. Φυσικά, αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι και φροντίζουν να το δείχνουν.

Φέτος, ένας από αυτούς είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, θεώρησε πως αδικείται και εξήγησε τους λόγους.

Ο ίδιος δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Premier League στο Υουtube: «Δεν βλέπουν ποδόσφαιρο, βλέπουν τα παιχνίδια με κλειστά μάτια». Όταν ρωτήθηκε για τις αρετές του ανέφερε: «Πιστεύω ότι επιθετικά προφανώς μπορώ να βελτιωθώ, εφόσον πέρυσι δεν πέτυχα ούτε ένα γκολ. Φέτος, νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ επιθετικά, επειδή αμυντικά είμαι ήδη πολύ καλός».