Πάλμερ για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι: «Έπρεπε να το κάνω, ήθελα να πάρω περισσότερες ευκαιρίες»

Κόουλ Πάλμερ

i

©Chelsea FC

Πάλμερ για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι: «Έπρεπε να το κάνω, ήθελα να πάρω περισσότερες ευκαιρίες»

Ιάσονας Τσίλης 22:48 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 12.09.2023

Ο Κόουλ Πάλμερ, μετά τη μετακίνηση του στην Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Σίτι, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

Πριν από περίπου 10 ημέρες, έγινε η επίσημη ανακοίνωση του Κόουλ Πάλμερ από την Τσέλσι. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της καριέρας του και παρέθεσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη μεταγραφή αυτή.

«Δεν λέω ότι ήθελα να αποφύγω τον ανταγωνισμό, αυτό είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μου. Ήμουν στην πρώτη ομάδα της Σίτι τα τελευταία χρόνια και ήθελα να πάρω περισσότερες ευκαιρίες να παίξω στη θέση μου και να μπορέσω να κάνω τη διαφορά», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν μια τεράστια απόφαση για εμένα. Ήμουν 15 χρόνια στη Σίτι, δεν είχα φύγει ποτέ από το Μάντσεστερ, δεν είχα πάει ποτέ να παίξω αλλού ως δανεικός. Έφευγα από το Μάντσεστερ μόνο για διακοπές και για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αισθανόμουν περίεργα που θα έφευγα, αλλά δεν είχα άλλο χρόνο για χάσιμο. Έπρεπε να το κάνω».

Η παράλληλη διαδρομή των Κουτίνιο και Αζάρ που οδήγησε την καριέρα τους σε αδιέξοδο
REST OF THE WORLD

18:18 - 12.09.2023

Η παράλληλη διαδρομή των Κουτίνιο και Αζάρ που οδήγησε την καριέρα τους σε αδιέξοδο

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και δύο πρώην ουσιαστικά μεγάλοι αστέρες, ο Φελίπε Κουτίνιο και ο Εντέν Αζάρ εξακολουθούν να βρίσκονται στην αφάνεια, με τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει την καριέρα του στο Κατάρ και τον Βέλγο να είναι χωρίς ομάδα και να έχει σοβαρές σκέψεις απόσυρσης.

Με τη φανέλα των «πολιτών», κατέγραψε 41 συμμετοχές, με έξι γκολ και δύο ασίστ, ενώ φέτος ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν, σκοράροντας στο Community Shield κόντρα στην Άρσεναλ και στο Σούπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στη Σεβίλλη.