Τσέλσι: Ο Κουκουρέγια πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι ο Ζορζίνιο πήγε στην Άρσεναλ (vid)
i

Κουκουρέγια/©printscreen youtube

Τσέλσι: Ο Κουκουρέγια πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι ο Ζορζίνιο πήγε στην Άρσεναλ (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 19:02 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Κουκουρέγια εκθείαζε τον Ζορζίνιο τη στιγμή που ο Ιταλός διεθνής είχε υπογράψει στους «κανονιέρηδες».

Οι εξελίξεις στο εσωτερικό μίας ομάδας είναι πολλές φορές τόσο γρήγορες που δεν τις αντιλαμβάνονται άμεσα όλα τα μέλη της. Μεγάλη... πλάκα έπαθε ο Μαρκ Κουκουρέγια όταν, πριν από λίγες ώρες, πρωταγωνίστησε σε γύρισμα τηλεοπτικού σποτ, εκπροσωπώντας την Τσέλσι. Ο 24χρονος διεθνής Ισπανός αμυντικός δέχθηκε ερωτήσεις για τους συμπαίκτες του. Στην πρώτη, που αφορούσε τον πιο έξυπνο στην ομάδα, έδωσε αβίαστα την απάντηση ότι πρόκειται για τον Ζορζίνιο. Μόνο που ο Ιταλός διεθνής μέσος δεν ήταν πια στους «μπλε» αλλά είχε πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ!   

Ο Κουκουρέγια έμαθε την είδηση από τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου! Του είπαν να αναφέρει κάποιον άλλον παίκτη της Τσέλσι γιατί ο Ζορζίνιο είχε ήδη φωτογραφηθεί με την φανέλα της Άρσεναλ. Ο Κουκουρέγια απάντησε ότι γνώριζε από την προηγούμενη ημέρα το ενδιαφέρον της ομάδας του Αρτέτα για τον Ζορζίνιο αλλά προφανώς δεν πίστευε ότι θα γινόταν τελικά η μεταγραφή. Μόλις συνειδητοποίησε τη γκάφα του άρχισε να γελάει.  

Γενικώς είναι φοβερή η αντίδραση του από την αρχή μέχρι το τέλος μόλις τον ειδοποίησαν ότι πρέπει να αλλάξει την επιλογή του αναφορικά με τον πιο έξυπνο παίκτη της Τσέλσι. Φανταστείτε τι θα γίνει στα αποδυτήρια της ομάδας μόλις οι συμπαίκτες του τον συναντήσουν, έχοντας δει το βίντεο. Ο Ισπανός δεν γλιτώνει την καζούρα.