Ζορζίνιο: Έφυγε από τη συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του
i

Τσέλσι / via Twitter

Ζορζίνιο: Έφυγε από τη συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του

Sportal newsroom 19:40 - 20.12.2022

Ο Ιταλός μέσος της Τσέλσι, Ζορζίνιο, αποχώρησε από τη συνέντευξή που έδινε, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στους «Μπλε».

Μία περίεργη στιγμή εξελίχθηκε στη συνέντευξη του Ζορζίνιο στο Sky Sports, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Τσέλσι. Συγκεκριμένα ο Ιταλός μέσος των «Μπλε» την ώρα που έδινε συνέντευξη στο αγγλικό μέσο σηκώθηκε και έφυγε, όταν τον ρώτησαν για το αν θα παραμείνει στη λονδρέζικη ομάδα.

Oριστικό: Στην Τσέλσι ο Ενκουνκού!
PREMIER LEAGUE

16:26 - 28.11.2022

Oριστικό: Στην Τσέλσι ο Ενκουνκού!

Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο εξτρέμ της Λειψίας, Κρίστοφερ Ενκουνκού, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μεταδίδει πως πλέον έχουν απομείνει μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με διοίκηση της ομάδας για νέο συμβόλαιο. «Είναι φυσιολογικό να μιλάς για αυτό», ανέφερε όταν του μίλησαν για την ανανέωσή του.

«Είπατε ότι αυτή ήταν η τελευταία ερώτηση... γι' αυτό αντίο», απάντησε ερωτώμενος για το αν θα αποχωρήσει από τη Τσέλσι. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούλη, ενώ έχουν ήδη βγει φήμες ότι μπορεί να μετακινηθεί στη Μπαρτσελόνα ή να επιστρέψει στην Ιταλία.